S-au realizat 80,000 de plăți de pe telefon, prin aplicația Auto.ro

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

80,000 de plăți prin telefon au fost realizate de șoferii români în ultimul an, prin intermediul aplicației mobile Auto.ro:

30,000 dintre tranzacţii s-au înregistat pentru plata Rovinietei, 20,000 pentru plata Amenzii de circulaţie, 20,000 pentru plata Taxei de pod de la Feteşti – Cernavodă şi alte 10,000 de plăţi diverse cum ar fi: carduri de asistenţă rutieră, poliţe RCA, parcare, anunţuri de autoturisme şi asigurăre călătorie.

Şoferii din România preferă rovinieta de 7 zile în proporţie de 75%, urmând rovinieta pentru 1 zi în proporţie de 17%. Numai 5% dintre şoferi optează pentru rovinieta de 12 luni şi 3% pentru rovinieta de 30 şi 90 de zile.

Şoferii aleg să plătească jumătate din valoarea amenzilor de circulaţie, evitând astfel plata sumei întregi, prin încadrarea în termenul de 2 zile lucrătoare de la data primirii procesului verbal. Aceştia au posibilitatea să plătească amenda la orice oră şi de oriunde, inclusiv în weekend şi în afara programului de lucru.

De asemenea, 20,000 de şoferi au ales să nu mai aştepte la bariera aflată la staţia de taxare pentru traversarea podului de la Cernavodă şi să utilizeze aplicaţia Auto.ro înaintea trecerii sau cel târziu până la ora 23:59:59 a zilei următoare trecerii.

unnamed

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)