Câți dintre voi ați plătit amenda auto de pe telefon în ultimul an? :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Serviciul „Plătește Amenda”, din cadrul aplicației Auto.ro, s-a lansat acum un an și de atunci s-au înregistrat peste 20,000 de plăţi ale amenzii de circulaţie prin card bancar direct din telefon. Acestea fiind zise, sunt curioasă dacă e aici vreun ghinionist care s-a pricopsit în ultimul an cu amendă auto și a plătit-o pe telefon.

De asemenea, vă invit să citiți alte detalii despre serviciul Auto.ro:

97% dintre şoferii amendaţi au achitat jumătate din minimul amenzii prevăzute de lege, fiindu-le mai ușor să se încadreaze în termenul de 2 zile lucrătoare de la data primirii procesului verbal de constatare a contravenției, deoarece au avut posibilitatea să o plătească la orice oră şi de oriunde, inclusiv în weekend şi în afara programului de lucru.

Valoarea maximă a amenzilor de circulaţie auto plătite a fost de 1,050 de lei, achitate la jumătate în termenul de 2 zile lucrătoare. Astfel, aplicaţia de mobil Auto.ro ajută şoferii din România să se încadreze în termen şi să evite plata sumei dublate. Un alt avantaj major este evitarea necesităţii de a se deplasa şi de a sta la cozi în vederea realizării plăţii amenzii.

Homescreen Amenda

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Câți dintre voi ați plătit amenda auto de pe telefon în ultimul an? :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)