Câți dintre voi ați plătit amenda auto de pe telefon în ultimul an? :D

Serviciul „Plătește Amenda”, din cadrul aplicației Auto.ro, s-a lansat acum un an și de atunci s-au înregistrat peste 20,000 de plăţi ale amenzii de circulaţie prin card bancar direct din telefon. Acestea fiind zise, sunt curioasă dacă e aici vreun ghinionist care s-a pricopsit în ultimul an cu amendă auto și a plătit-o pe telefon.

De asemenea, vă invit să citiți alte detalii despre serviciul Auto.ro:

97% dintre şoferii amendaţi au achitat jumătate din minimul amenzii prevăzute de lege, fiindu-le mai ușor să se încadreaze în termenul de 2 zile lucrătoare de la data primirii procesului verbal de constatare a contravenției, deoarece au avut posibilitatea să o plătească la orice oră şi de oriunde, inclusiv în weekend şi în afara programului de lucru.

Valoarea maximă a amenzilor de circulaţie auto plătite a fost de 1,050 de lei, achitate la jumătate în termenul de 2 zile lucrătoare. Astfel, aplicaţia de mobil Auto.ro ajută şoferii din România să se încadreze în termen şi să evite plata sumei dublate. Un alt avantaj major este evitarea necesităţii de a se deplasa şi de a sta la cozi în vederea realizării plăţii amenzii.

Homescreen Amenda

3 comentarii la “Câți dintre voi ați plătit amenda auto de pe telefon în ultimul an? :D

  1. Lucian Prejbeanu Răspunde

    Eu unul mi-am platit o amenda prin auto.ro :)
    Eram pe ultima suta de metri inainte sa expire cele 48 ore

  2. Plata amenda circulatie Răspunde

    Este bine ca soferii din Romania au la dispozitie mijloace rapide si eficiente de plata a amenzilor de circulatie si nu mai sunt nevoiti sa stea la cozile de la ghisee si sa se enerveze din cauza birocratiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: