Câți dintre voi ați plătit amenda auto de pe telefon în ultimul an? :D

Serviciul „Plătește Amenda”, din cadrul aplicației Auto.ro, s-a lansat acum un an și de atunci s-au înregistrat peste 20,000 de plăţi ale amenzii de circulaţie prin card bancar direct din telefon. Acestea fiind zise, sunt curioasă dacă e aici vreun ghinionist care s-a pricopsit în ultimul an cu amendă auto și a plătit-o pe telefon.

De asemenea, vă invit să citiți alte detalii despre serviciul Auto.ro:

97% dintre şoferii amendaţi au achitat jumătate din minimul amenzii prevăzute de lege, fiindu-le mai ușor să se încadreaze în termenul de 2 zile lucrătoare de la data primirii procesului verbal de constatare a contravenției, deoarece au avut posibilitatea să o plătească la orice oră şi de oriunde, inclusiv în weekend şi în afara programului de lucru.

Valoarea maximă a amenzilor de circulaţie auto plătite a fost de 1,050 de lei, achitate la jumătate în termenul de 2 zile lucrătoare. Astfel, aplicaţia de mobil Auto.ro ajută şoferii din România să se încadreze în termen şi să evite plata sumei dublate. Un alt avantaj major este evitarea necesităţii de a se deplasa şi de a sta la cozi în vederea realizării plăţii amenzii.

Homescreen Amenda

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Câți dintre voi ați plătit amenda auto de pe telefon în ultimul an? :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)