Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Auto.ro sau cum să nu mai stați la coadă pe podul Fetești – Cernavodă

Din proprie experiență vă mărturisesc că am pierdut ore prețioase din viața mea – la stația de taxare Fetești – Cernavodă –  în drumul meu din București spre Constanța și viceversa.

Adică este enervant de-a dreptul să stai să pierzi vremea pe autostradă când vrei să ajungi la mare cât mai repede cu putință, știu sigur că mă înțelegeți.  :D

Vestea foarte, foarte bună este că de acum „Taxa de pod” se poate plăti prin telefon, cu ajutorul unei aplicații: Auto.ro, de la Vodafone.

Ce ziceți de asta, dragilor? Uite că vă zic și cum este posibil:

Şoferii pot achita taxa de pod de la Feteşti-Cernavodă prin intermediul aplicaţiei de mobil Auto.ro şi pot trece liber, fără să mai aştepte la barieră.

Serviciul „Taxa de pod” din aplicaţia Auto.ro permite utilizatorilor trecerea liberă a podului de la Feteşti-Cernavodă pe benzile fără barieră şi plata tarifului prin SMS. Astfel, şoferii nu trebuie să mai oprească la staţia de taxare aflată pe prima bandă, unde se realizează plata cash.

Procesul de plată a taxei de pod din aplicația de mobil Auto.ro este simplu, rapid și sigur: șoferii completează numărul de înmatriculare şi categoria autovehiculului, achită prin SMS, apoi primesc confirmarea instantaneu tot prin SMS. Peajul este valabil pentru o singură trecere şi se poate achiziţiona înaintea trecerii sau cel târziu până la ora 23:59:59 a zilei următoare trecerii.

Taxa de pod se achita prin SMS din reţelele Vodafone, Orange, Telekon sau DigiMobil. Auto.ro nu percepe taxă suplimentară pentru serviciul plată taxă de pod. Serviciul este disponibil momentan pentru trecerea de la Feteşti – Cernavodă urmând ca într-o fază următoare, să fie extins şi la alte poduri de trecere.

Homescreen aplicatie Taxa de pod_formular Taxa de pod_home

 

2 comentarii la “Auto.ro sau cum să nu mai stați la coadă pe podul Fetești – Cernavodă

  1. Inchirieri auto Otopeni Reply

    Sa fiu sincer as sta mai bine la coada. La cat de bine le functioneaza aplicatia, am primit vara trecuta peste zece amenzi in conditiile in care am achitat prin sms.

    • Cristian China-Birta Reply

      Eu doar prin aplicație am plătit de fiecare dată și nu am avut nici o problemă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.