Auto.ro sau cum să nu mai stați la coadă pe podul Fetești – Cernavodă

Din proprie experiență vă mărturisesc că am pierdut ore prețioase din viața mea – la stația de taxare Fetești – Cernavodă –  în drumul meu din București spre Constanța și viceversa.

Adică este enervant de-a dreptul să stai să pierzi vremea pe autostradă când vrei să ajungi la mare cât mai repede cu putință, știu sigur că mă înțelegeți.  :D

Vestea foarte, foarte bună este că de acum „Taxa de pod” se poate plăti prin telefon, cu ajutorul unei aplicații: Auto.ro, de la Vodafone.

Ce ziceți de asta, dragilor? Uite că vă zic și cum este posibil:

Şoferii pot achita taxa de pod de la Feteşti-Cernavodă prin intermediul aplicaţiei de mobil Auto.ro şi pot trece liber, fără să mai aştepte la barieră.

Serviciul „Taxa de pod” din aplicaţia Auto.ro permite utilizatorilor trecerea liberă a podului de la Feteşti-Cernavodă pe benzile fără barieră şi plata tarifului prin SMS. Astfel, şoferii nu trebuie să mai oprească la staţia de taxare aflată pe prima bandă, unde se realizează plata cash.

Procesul de plată a taxei de pod din aplicația de mobil Auto.ro este simplu, rapid și sigur: șoferii completează numărul de înmatriculare şi categoria autovehiculului, achită prin SMS, apoi primesc confirmarea instantaneu tot prin SMS. Peajul este valabil pentru o singură trecere şi se poate achiziţiona înaintea trecerii sau cel târziu până la ora 23:59:59 a zilei următoare trecerii.

Taxa de pod se achita prin SMS din reţelele Vodafone, Orange, Telekon sau DigiMobil. Auto.ro nu percepe taxă suplimentară pentru serviciul plată taxă de pod. Serviciul este disponibil momentan pentru trecerea de la Feteşti – Cernavodă urmând ca într-o fază următoare, să fie extins şi la alte poduri de trecere.

Homescreen aplicatie Taxa de pod_formular Taxa de pod_home

 

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Auto.ro sau cum să nu mai stați la coadă pe podul Fetești – Cernavodă”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)