Cum poți câștiga 7 premii de câte 300 de lei cu #MomentulTau powered by Cremosso

Imediat bifez 41 de ani în buchetul de trandafiri ai vieții (sau cum se zice :D). Vă spun asta nu ca să (unii, mai pișicheri) îmi ziceți ”tataieeeeeeee!” :)) Și nici ca să credeți că mă dau cocoțat pe niște stânci de înțelepciune princiară, de unde pogor asupra voastră nește cujetări. Ci vă spun asta cu vârsta doar pentru a vă raporta una din concluziile teribil de importante cu care m-am ales după trecerea mea prin ani (ca să o dau mai pseudo-poetic): anumite momente în viață sunt absolut colosale și pot fi repere fantastice atunci când ți-e mai greu sau când viața a decis să te sară un pic din schema ei de frumusețe.

Hai să vă dau un exemplu. Căci altfel, simt intens, o să ziceți că am luat-o pe arătură sau ceva :)) Eu am trei copii minunați, care, alături de doamna sufletului meu, sunt comoara vieții mele, rațiunea mea de a exista. Nu sunt cuvinte mari, să știți. Le simt cu tot sufletul și cu toată ființa mea. Trebuie că am făcut eu ceva bine în lumea asta de sunt binecuvântat cu aceste patru minuni :)

Am multe momente extraordinare pe care le-am trăit alături de ei. Care sunt tot atâtea doze de energie, la care apelez când vremurile sunt mai tulburi sau când nivelul de feng shui din ce fac scade la cote alarmante. În acele momente, indiferent de cât de agitată sau de gravă e situația, apelez la amintirile cu familia mea și, brusc, îmi dau seama că nu este nici atât de agitată și nici atât de gravă situația. Și că, de altfel, în marea trecere a lucrurilor nici măcar nu contează nuș ce. Și, de cele mai multe ori, după ce simt asta, după ce mă liniștesc și îmi pun un zâmbet pe față gândidu-mă la ai mei, găsesc soluția, vine rezolvarea. Aceasta este adevărata putere a momentele frumoase pe care le-ai trăit și pe care le-ai vrea retrăite :)

Vă recomand cu mare căldură să participați la campania #MomentulTau powered by Cremosso. Pentru că exact despre asta este vorba, despre niște momente pe care le-ați vrea retrăite la modul constant. Acele momente în care vă regăsiți și din care vă trageți seva de energie, dacă îmi permiteți formularea asta. Adică, pe scurt #MomentulTau :)

Există și premii pentru aceia dintre voi care ne împărtășesc dorintele lor în formularul de mai jos și care o să fie norocoșii aleși prin tragerea la sorți de la sfârșitul campaniei. Cremosso pune la bătaie 7 premii în valoare de 300 de lei fiecare. Adică, altfel spus, pe lângă faptul că o să zâmbești când o să ne spui #MomentulTau, poți să câștigi niște premii, care te-ar putea ajuta să trăiești alte momente frumoase :)

Vă urez mult succes! Să fiți iubiți!

PS Vă recomand să citiți și regulamentul campaniei.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Cum poți câștiga 7 premii de câte 300 de lei cu #MomentulTau powered by Cremosso”

  1. Pingback: Ultimele zile în care puteți câștiga 300 de lei cu #MomentulTau powered by Cremosso

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.