Vă așteptăm la Ziua Porților Deschise la Kooperativa 2.0 pe 27 octombrie

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Am vrut să scriu textul ăsta de vreo două zile. Și tot m-am învârtit. Și tot am scris și am șters. Și tot m-am răzgândit. Căci – credeam eu – trebuie să bag niște rânduri de alea de coracon, care să transpună cât de cât emoția care mă cuprinde când tastez ce tastez acum. Dar apoi mi-am dat seama că tot ce trebuie să fac este să vă spun direct, fără alte chestiuni ajutătoare, cum ar veni. Căci știu că simțiți oricum emoția cu care vă scriu aceste rânduri :)

Pe 27 octombrie, între orele 10.00 și 19.00, vă așteptăm la Ziua Porților Deschise la Kooperativa 2.0. Pentru că avem sediu proaspăt amenajat (știu, a durat un pic până am reușit să facem asta, dar ce să vă mai spun în afară de faptul că noi le avem mai mult cu 2.0? :D), în care prestează de ceva vreme această gașca extraordinară, în rândul căreia mă simt minunat și pentru care sunt recunoscător în fiecare zi :)

Vă așteptăm să ne cunoașteți pe teren propriu, cum ar veni. Să ne vedeți, să înțelegeți mai bine ce facem, să bem o bere, o cafea, un ceai (după preferințe, desigur, dar și dacă beți ceai eu tot cu bere ciocnesc :D), că mai povestim, adică, v-ați prins, o întâlnire informală, de amiciție, ceea ce vă doresc și vouă :)

Vă așteptăm pe toți. Fie că sunteți bloggeri, oameni din agenții, din companii, lucrători pe tarlaua social media sau nu, noi vă așteptăm pe toți. Numai dacă vreți să veniți, desigur. Căci, simplu spus, dacă vreți să veniți înseamnă că aveți legătură cu noi. Sau că vreți să aveți. Ceea ce ne bucură, firește :)

Ca să ne organizăm mai bine, dacă vreți să veniți, vă rog să dați un mail pe office at kooperativa.ro, ca să vă dăm niște detalii organizatorice gen adresă (nu că nu ar fi pe site, dar știți cum e, mai bine cu mai multă organizare decât cu mai puțină :D) și alea, alea. Desigur, dacă știți deja adresa Kooperativa 2.0, puteți veni direct. Nu o să facem fițe, promitem! :))

Ne vedem pe 27 octombrie. Vă așteptăm cu deosebit interes și teribilă emoție :)

kooperativa cover

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Vă așteptăm la Ziua Porților Deschise la Kooperativa 2.0 pe 27 octombrie”

  1. Pingback: Asta înseamnă să fii membru Kooperativa 2.0: Pizza Hut și Mad Max în mijlocul zilei :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)