Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Ce ne facem cu discriminarea sexuală din țară, dragilor?

Știați că România este codașa Uniunii Europene când vine vorba despre egalitatea dintre sexe?

Iată o informație din categoria „trist, dar adevărat” căci legal, egalitatea dintre bărbați și femei este recunoscută de către România, însă realitatea contrazice informațiile oficiale.

România se află pe ultimul loc în UE şi pe locul 72 la nivel mondial, conform statisticilor Forumului Economic Mondial când vine vorba de egalitatea între femei și bărbați. Femeile din România continuă să fie preferate în posturile și sectoarele de activitate prost plătite, iar salariul acestora continuă să fie statistic mai mic decât al bărbaților angajați pe posturi similare.

Deși numeroase femei sunt discriminate la locul de muncă sau în cadrul procesului de recrutare, puține ajung să reclame diversele situații de discriminare și hărțuire cu care se confruntă.

Pentru că sper ca lucrurile să se schimbe în bine, vă invit să apelați la Coaliția Anti-Discriminare care oferă consiliere juridică online în mod gratuit tuturor persoanelor discriminate și vă incurajează să sesizați cazurile de acest fel.

Iar eu sper să o faceți. :)

unnamed (1)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.