Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Hai să punem România pe harta Monopoly! Deocamdată suntem pe locul 10 în lume!

Mi s-a părut foarte tare ideea de a pune România pe harta Monopoly, așa că am zis un mare și răspicat ”DAAAAAAA!” când mi s-a făcut onoranta propunere de a apărea într-un clip care să îndemne lumea să intre pe votemonopoly.com și să voteze Bucureștiul, care reprezintă România. Puteți vedea filmulețul mai jos.

V-aș ruga să dați și voi mai departe vestea și să vă îndemnați prietenii să voteze Bucureștiul. Deocamdată, conform statisticilor de pe site, suntem pe locul 10 în lume! Ceea ce este oricum brici. Dar de ce să nu încercăm să fim și mai brici, ca să zic așa? :))

Așadar, intrați pe votemonopoly.com și votați Bucharest (căci așa apare pe site :D). Durează câteva secunde toată faza. Și apoi să nu uitați să sharuiți votul vostru și să vă invitați prietenii să facă la fel.

Hai România!

Și, ca să mă laud, vă dau comunicatul de presă de mai jos, ca să vedeți că apar ca blogger în comunicate de presă, da? :))

vote monopoly 1

3 comentarii la “Hai să punem România pe harta Monopoly! Deocamdată suntem pe locul 10 în lume!

  1. secretman Reply

    gata cu votu’ :)

  2. zoltybogata Reply

    Am votat. Multă sănătate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.