Hai să punem România pe harta Monopoly! Deocamdată suntem pe locul 10 în lume!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Mi s-a părut foarte tare ideea de a pune România pe harta Monopoly, așa că am zis un mare și răspicat ”DAAAAAAA!” când mi s-a făcut onoranta propunere de a apărea într-un clip care să îndemne lumea să intre pe votemonopoly.com și să voteze Bucureștiul, care reprezintă România. Puteți vedea filmulețul mai jos.

V-aș ruga să dați și voi mai departe vestea și să vă îndemnați prietenii să voteze Bucureștiul. Deocamdată, conform statisticilor de pe site, suntem pe locul 10 în lume! Ceea ce este oricum brici. Dar de ce să nu încercăm să fim și mai brici, ca să zic așa? :))

Așadar, intrați pe votemonopoly.com și votați Bucharest (căci așa apare pe site :D). Durează câteva secunde toată faza. Și apoi să nu uitați să sharuiți votul vostru și să vă invitați prietenii să facă la fel.

Hai România!

Și, ca să mă laud, vă dau comunicatul de presă de mai jos, ca să vedeți că apar ca blogger în comunicate de presă, da? :))

vote monopoly 1

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Hai să punem România pe harta Monopoly! Deocamdată suntem pe locul 10 în lume!”

  1. Pingback: Am reușit! România va avea un loc pe harta Monopoly - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)