Festivalul George Enescu, văzut de Vlad Eftenie

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

După cum bine știți, în septembrie, Festivalul George Enescu a animat capitala cu spectacole pe care cei mai mulți și le vor aminti mulți, mulți ani.

Și pentru că timpul are prostul obicei să treacă, evenimentul a fost descris în articole, filmat și fotografiat. Unul dintre cei care s-au asigurat că Festivalul George Enescu 2015 nu va muri niciodată, a fost Vlad Eftenie, fotograf oficial al spectacolului:

„Întâlnirea marilor dirijori a fost emoţionantă, fie la conferinţele de presă, fie la repetiţii ori în cadrul oficial al concertelor majore. Am reuşit câteodată să intru în cabinele lor, să asist la interviuri sau la întâlniri cu prieteni sau publicul care îi admiră. Emoţiile sunt greu de descris în preajma marilor personalităţi. De asemenea, am privit oamenii din public cu mult interes. La o primă vedere crezi că vezi o masă disciplinată de oameni care ascultă. Se întâmplă însă atâtea detalii acolo, cu fiecare în parte, încât observarea lor a devenit o temă de studiu zilnică“.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)