Festivalul George Enescu va putea fi văzut, live, la Grand Cinema & More

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Festivalul Internațional George Enescu se va desfășura între 30 august și 2o septembrie , iar pentru cei care nu pot ajunge, e bine de știut că va putea fi văzut la Grand Cinema & More:

Astfel, începand cu  data de 15 iunie, doritorii vor putea achizitiona online bilete pentru spectacolele din cadrul festivalului, dar și la casele de bilete din cinematografe:

Biletele pentru concertele transmise în cinematografele partenere din tara vor putea fi achizitionate de la casele de bilete ale cinematografelor din fiecare oras, incepand cu 15 iunie. Costul acestora variaza de la 20 de lei, pentru un bilet individual, pana la 225 lei pentru un abonament ce include toate concertele difuzate in cinematograful respectiv.

Cinematografele partenere in care se vor transmite concertele din cadrul Festivalului George Enescu sunt: Cityplex din Constanta, Cortina Digiplex din Oradea, Cinema Trivale din Pitesti si Cinema Victoria din Cluj-Napoca.

Grand Cinema&More_Festivalul George Enescu

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)