Vă invit la spectacolul de teatru „Eu. O casă de păpuși”

Mi-am propus în anul doi de studenție să mă „culturalizez”, cum le plăcea prietenelor mele să mă tachineze când vedeau că iar scot un bilet din mormanul achiziționat prin ianuarie, anul curent :)). Adicătelea, să bifez pe lista mea de experiențe, mai multe piese de teatru, operă, operetă, balet etc. La operetă nu am ajuns încă, dar am gustat un pic din restul, dacă îmi permiteți să mă exprim așa. Iar teatrul e unul dintre cele mai faine, după cum sunt sigură că bine știți.

În acest context, vă invit să mergeți în acest weekend la Odeon că se închide stagiunea și tocmai la toamnă mai putem vedea alte piese. Se joacă piesa „Eu. O casă de păpuși”:

Spectacolul „Eu. O casă de păpuși”, un mix emoționant din Ibsen, film noir și muzică live, în regia lui Carmen Lidia Vidu, are ultimele două reprezentații din această stagiune sâmbătă, 4 iulie și duminică, 5 iulie, la ora 19:30, la Sala Studio a Teatrului Odeon. 

„Eu. O casă de păpuși”, o producție Teatrul Odeon și Asociația Română pentru Promovarea Artelor Spectacolului, reprezintă viziunea regizoarei Carmen Lidia Vidu asupra clasicei piese „O casă de păpuși” de Henrik Ibsen și este primul spectacol prezentat în premieră  în cadrul proiectului „Surorile Heddei. Susținerea femeilor artist din România și Estul Europei”, câștigător al Ibsen Scholarship 2014.

unnamed (7)

Un comentariu la “Vă invit la spectacolul de teatru „Eu. O casă de păpuși”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: