Puteți fi Social Media Admin la Reprezentanța Comisiei Europene. Doar că o să vă fie Angela Filote șefă…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Pentru bloggeri, avem o campanie incitantă. Adică să propuneți subiectele europene despre care ar merita să se povestească :)

————————-

Eram la ceva conferință, nici nu mai știu care și îmi așteptam rândul să vorbesc (căci eram ditai speakerul, mă înțelegeți). Mă cam plictiseam, recunosc, pentru că cel care tocmai vorbea zicea ceva de creșteri economice și macro și micro și pluri și fleoșc :)) Din fericire, discursul respectivului se termină. Și MC-ul vine la microfon și o bagă pe aia ”avem nespusa onoare și ineluctibila plăcere să dau cuvântul…” și zice numele Angela Filote. Moment în care ciulesc urechile. Pentru că era pentru prima dată când o vedeam live pe stimabila în chestiune, proaspăt unsă șef al Reprezentanței Comisiei Europene la București. Și eram chiar curios, căci nișe amici îmi spuseseră numai vorbe bune despre ea.

După vreo două minute în care am ascultat-o, m-am întors către colega din stânga mea (era dintre organizatori) și i-am spus ceva de genul: ”dragă, there is hope… Dacă avem un înalt funcționar de ăsta european care este român și care este atât de simpatic, apoi chiar că there is hope”. Căci chiar mi-a plăcut de Angela Filote la prima vedere. Toți cei care ați auzit-o și, mai bine, ați apucat să vorbiți ceva cu ea, puteți să confirmați asta.

După acel episod am avut ocazia de mai multe ori să povestesc cu Angela. Și să îmi placă, de fiecare dată, mai mult de ea. Pentru că, spre deosebire de vreo 899686 de demnitari, înalți funcționari și alte ranguri și grade pe care i-am cunoscut, Angela o are pe asta: hai să vorbim omenește, măh! Mă rog, formularea ei nu este asta, desigur :)) Dar ați înțeles ideea. Și de aia îmi place de domnia sa.

Hai să vă dau exemplu concret. Cu campania pe care cei de la Reprezentanță au lansat-o și prin care puteți ajunge social media manager al Reprezentanței pentru o zi. Asta fiind parte a concursului ”Reporter și blogger european”, pe care chiar vi-l recomand, este un exercițiu bun.

Ia uitați cum vorbește Angela Filote despre campania asta. Deși sunt hârșâit prin multe campanii și alte alea, zău că nu pot să îmi dau seama dacă vorbește după un scenariu sau dacă discuția a fost la liber. Pentru că Angela așa vorbește oricum :)) Adică faza cu ”mi se pare complicat mecanismul de înscriere” este exact ce ar zice, fără sugestii de la alții sau ceva de genul. Dar mai bine vă uitați la film ca să înțelegeți mai bine despre ce vorbesc eu aici.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Puteți fi Social Media Admin la Reprezentanța Comisiei Europene. Doar că o să vă fie Angela Filote șefă…”

  1. Pingback: De ce bloggerii și subiectele europene sunt ca vaca și chiloții

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)