Vreau să avem cât mai mulți bloggeri europeni

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Vedeți mai jos ce zice Ioana Avădani referitor la ”și bloggerii sunt oameni” :)) via Eugen.

Adică să avem cât mai mulți bloggeri care să scrie pe ceea ce îndeobște se numește ”problematică europeană”. Mie nu îmi place termenul, îmi pare tare închistat, dar așa s-a încetățenit și așa îl folosesc și eu acum pentru a mă face mai bine înțeles :) Mă explic mai jos de ce afirm ce afirm în titlu.

Am realizat, prin Blogal Initiative, prima campanie pe social media pentru Reprezentanța Comisiei Europene la București, lucru de care suntem foarte, foarte mândri. Poate că nu vi se pare nuș ce realizare, dar din punctul meu de vedere este un pas extraordinar pentru blogosfera să deschidă o ”breșă” într-o zonă atât de formală și de oficială până acum, iar bloggerii să fie considerați surse credibile și necesare de informație. Vom mai face și alte isprăvi pe zona asta, așa că stați pe fază.

Am avut onoarea să fac parte din juriul competiției ”Reporter European” (care a avut pentru prima oară în istorie componenta de ”Blogger European”, alături de Ioana Avădani, Cristina Bazavan, Carmen Praja și Luca Niculescu. Ieri au fost anunțați câștigătorii și am marea plăcere să vă anunț că bloggerul Marius Make Matache a fost unul din cei cinci câștigători :) În cadrul festivității de premiere am zis că felicit curajul Reprezentanței Comisiei Europene și al Biroului de Informare a Parlamentului European (organizatorii concursului) pentru că au deschis competiția pentru bloggeri și că anul viitor vreau să declarăm că avem cea mai faină ”Reprezentanță a Blogosferei Europene” în România. Și chiar vreau să mă țin de promisiune :)

Ce vă propun să facem în continuare pentru a avea cât mai mulți bloggeri europeni?

1. Am creat secțiunea ”Europa noastră” pe politicalocala.ro, unde vă invit să fiți co-autori. Dacă vă place ideea, vă rog să trimiteți un mail pe cristi.china at gmail.com sau pe politicalocala at politicalocala.ro ca să putem povesti mai multe. Menționez că avem și un corespondent la Bruxelles, pe Codruța  Filip, cea care va fi ochiul și timpanul nostru acolo :)

2. Dacă pe blogurile voastre abordați subiecte europene cu o frecvență cât de cât de luat în seamă :) și dacă sunteți interesați să ținem legătura în această chestiune (chiar să facem un grup de discuții la un moment dat, dacă este cazul) puneți un comentariu colea mai jos cu linkul către blogul vostru dau dați-mi un mail pe cristi.china pe gmail.com.

3. Pregătim niște evenimente interesante, în care bloggerii se vor întâlni cu reprezentanți ai instituțiilor europene sau cu europarlamentari. De aceea am nevoie să știu câți și ce bloggeri sunt interesați de această problematică.

4. Lucrăm acum la o nouă campanie pentru bloggeri pe problematică europeană. Și cum am învățat din experiența anterioară, acum va fi un pic diferită și, sperăm noi, mai faină :)

Cam asta este, în mare, ce am avut eu de spus. Aștept părerile voastre să vedem cum o conturăm să iasă cât mai bine :) Vă mulțumesc.

Foto: Make primind premiul (sursa foto Camil Stoenescu)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Vreau să avem cât mai mulți bloggeri europeni”

  1. Pingback: Câștigătorii concursului "Reporter European", ediția anului 2011 - Politica Locala

  2. Da e o idde foarte buna si va fi bine sa ne tinem de ea sa aratam Europei ca nu suntem cu nimic mai prejos ca ei,poate in unele domenii suntem mai buni decit ei.M-as inscrie si as posta pe noul meu blog personel daca accepti si se poate.Problema e doar ca nu voi putea veni la Bucuresti la intilniri,in rest cred ca ar fi O K .

  3. Pingback: Amintiri cu Uniunea Europeană

  4. Pingback: Danone ofera o sansa pentru familiile harnice | Mihaela Ivan

  5. Pingback: Danone acordă ”O șansă pentru familia ta”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)