Aş putea să mă laud cu voi, bloggerii

Aş putea să mă laud că, în urmă cu vreo doi ani, am reuşit să facem, pentru prima oară ever la noi pe plaiuri mioritice, competiţia “Blogger european“, profitând de extraordinara deschidere către social media de care stimabilii de la Delegaţia Comisiei Europene în România dau dovadă. Dar nu o să mă laud, căci îi las să vorbească pe cei care au înţeles, şi atunci şi acum, cât de importantă a fost această “breşă” splendidă pe care am deschis-o întru slava blogosferei din România.

Aş putea să mă laud că participarea la ediţia de anul acesta a competiţiei “Blogger european” este una record, însufleţită, fireşte, şi de foarte frumoasele premii care vă sunt oferite. Dar nu o să o fac, pentru că ştiu că ediţia de anul viitor se va uita cu o superioritate asumată la ediţia de anul acesta, pentru că, fireşte, în 2014 vom înregistra un nou record de participare :)

Aş putea să mă laud cu încăpăţânare mea de a crede că se pot face isprăvi cu şi pentru bloggeri acolo unde extrem de puţini văd oportunitatea. Dar nu o să o fac, îi las să creadă ce vor pe cei care ştiu că aşa sunt eu şi pe cei care au înţeles unul din principiile mele fundamentale de trăit între semeni este “dacă poţi face un bine cuiva, de ce să nu îl faci?“.

Aş putea să mă laud cu voi, bloggerii, care aţi înţeles şi înţelegeţi în continuare ce facem noi cu Blogal Initiative şi, mai nou, cu kooperativa.ro. Şi de data asta chiar o fac: mă laud cu voi, mă laud că sunt unul dintre voi! Şi vreau să vă mulţumesc că îmi daţi muniţia necesară să spun în fiecare zi, zâmbind larg şi din suflet “ce faină meserie am, măi fraţilor, ce bine îmi şade că sunt blogger” :)

Vă salut cu respect! Servim patria 2.0!

8 comentarii la “Aş putea să mă laud cu voi, bloggerii

 1. georgiana ene Reply

  sa stii ca si noi ne laudam cu tine :).

 2. Adela Parvu Reply

  Ai dreptate, e tare faina meseria asta! Pe mine ma incarca de energie pozitiva. Si sunt de acord cu tine – daca poti sa faci un bine, fa-l!

 3. Natural Reply

  Pai dupa “Servim patria!” nu era pas de defilare? Sau in 2.0 nu se mai pune :) Eu ma felicit ca am descoperit blogosfera si ca fac partea din “breasla” bloggerilor. Spor tuturor!

 4. Galul Reply

  Te înţeleg şi mă bucur pentru bucuria ta ;-) E mă laud că pot trage câte-un comentariu aici, ia, la tine pe blog. În rest, ce să zic, mă pot socoti blogger şi eu cu prestaţia de pe blogul meu? Socoată alţii, sau voi. Că dacă eu sunt blogger, atunci tu ce eşti? Cum să-ţi zicem? Dar o să iau aminte la oferte.

 5. Cristian China Birta Reply

  Dragilor, sunteti niste simaptici, dreaqu de simpatici :D

 6. zoltybogata Reply

  Faină meseria asta, mai ales când reușești să faci și măcar un bine cuiva. Multă sănătate

 7. Maryan Reply

  Lauda-te asa cum vrei :)

 8. Lucian Reply

  Tu te lauzi cu noi, noi ne laudam cu tine – bun perpetuum mobile :)
  Zau ca a fost spectaculos anul asta: tot citeam mesajele Ioanei Avadani catre ziaristi – care i-a tot umilit, in ultimele doua saptamini, cu referirile constante la participarea zdrobitoare a bloggerilor… Sa fie intr-un an (viitor) bun !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.