Aş putea să mă laud cu voi, bloggerii

Aş putea să mă laud că, în urmă cu vreo doi ani, am reuşit să facem, pentru prima oară ever la noi pe plaiuri mioritice, competiţia „Blogger european„, profitând de extraordinara deschidere către social media de care stimabilii de la Delegaţia Comisiei Europene în România dau dovadă. Dar nu o să mă laud, căci îi las să vorbească pe cei care au înţeles, şi atunci şi acum, cât de importantă a fost această „breşă” splendidă pe care am deschis-o întru slava blogosferei din România.

Aş putea să mă laud că participarea la ediţia de anul acesta a competiţiei „Blogger european” este una record, însufleţită, fireşte, şi de foarte frumoasele premii care vă sunt oferite. Dar nu o să o fac, pentru că ştiu că ediţia de anul viitor se va uita cu o superioritate asumată la ediţia de anul acesta, pentru că, fireşte, în 2014 vom înregistra un nou record de participare :)

Aş putea să mă laud cu încăpăţânare mea de a crede că se pot face isprăvi cu şi pentru bloggeri acolo unde extrem de puţini văd oportunitatea. Dar nu o să o fac, îi las să creadă ce vor pe cei care ştiu că aşa sunt eu şi pe cei care au înţeles unul din principiile mele fundamentale de trăit între semeni este „dacă poţi face un bine cuiva, de ce să nu îl faci?„.

Aş putea să mă laud cu voi, bloggerii, care aţi înţeles şi înţelegeţi în continuare ce facem noi cu Blogal Initiative şi, mai nou, cu kooperativa.ro. Şi de data asta chiar o fac: mă laud cu voi, mă laud că sunt unul dintre voi! Şi vreau să vă mulţumesc că îmi daţi muniţia necesară să spun în fiecare zi, zâmbind larg şi din suflet „ce faină meserie am, măi fraţilor, ce bine îmi şade că sunt blogger” :)

Vă salut cu respect! Servim patria 2.0!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Aş putea să mă laud cu voi, bloggerii”

  1. Te înţeleg şi mă bucur pentru bucuria ta ;-) E mă laud că pot trage câte-un comentariu aici, ia, la tine pe blog. În rest, ce să zic, mă pot socoti blogger şi eu cu prestaţia de pe blogul meu? Socoată alţii, sau voi. Că dacă eu sunt blogger, atunci tu ce eşti? Cum să-ţi zicem? Dar o să iau aminte la oferte.

  2. Tu te lauzi cu noi, noi ne laudam cu tine – bun perpetuum mobile :)
    Zau ca a fost spectaculos anul asta: tot citeam mesajele Ioanei Avadani catre ziaristi – care i-a tot umilit, in ultimele doua saptamini, cu referirile constante la participarea zdrobitoare a bloggerilor… Sa fie intr-un an (viitor) bun !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.