21.07.2017

Aş putea să mă laud cu voi, bloggerii

Aş putea să mă laud că, în urmă cu vreo doi ani, am reuşit să facem, pentru prima oară ever la noi pe plaiuri mioritice, competiţia „Blogger european„, profitând de extraordinara deschidere către social media de care stimabilii de la Delegaţia Comisiei Europene în România dau dovadă. Dar nu o să mă laud, căci îi las să vorbească pe cei care au înţeles, şi atunci şi acum, cât de importantă a fost această „breşă” splendidă pe care am deschis-o întru slava blogosferei din România.

Aş putea să mă laud că participarea la ediţia de anul acesta a competiţiei „Blogger european” este una record, însufleţită, fireşte, şi de foarte frumoasele premii care vă sunt oferite. Dar nu o să o fac, pentru că ştiu că ediţia de anul viitor se va uita cu o superioritate asumată la ediţia de anul acesta, pentru că, fireşte, în 2014 vom înregistra un nou record de participare :)

Aş putea să mă laud cu încăpăţânare mea de a crede că se pot face isprăvi cu şi pentru bloggeri acolo unde extrem de puţini văd oportunitatea. Dar nu o să o fac, îi las să creadă ce vor pe cei care ştiu că aşa sunt eu şi pe cei care au înţeles unul din principiile mele fundamentale de trăit între semeni este „dacă poţi face un bine cuiva, de ce să nu îl faci?„.

Aş putea să mă laud cu voi, bloggerii, care aţi înţeles şi înţelegeţi în continuare ce facem noi cu Blogal Initiative şi, mai nou, cu kooperativa.ro. Şi de data asta chiar o fac: mă laud cu voi, mă laud că sunt unul dintre voi! Şi vreau să vă mulţumesc că îmi daţi muniţia necesară să spun în fiecare zi, zâmbind larg şi din suflet „ce faină meserie am, măi fraţilor, ce bine îmi şade că sunt blogger” :)

Vă salut cu respect! Servim patria 2.0!

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Hai să nu mai omorâm brazi anul acesta #cumarveni

Linkurile zilei

8 comentarii

 1. miercuri, 13 noiembrie 2013, 12:02

  sa stii ca si noi ne laudam cu tine :).

  Răspunde
 2. miercuri, 13 noiembrie 2013, 12:42

  Ai dreptate, e tare faina meseria asta! Pe mine ma incarca de energie pozitiva. Si sunt de acord cu tine – daca poti sa faci un bine, fa-l!

  Răspunde
 3. miercuri, 13 noiembrie 2013, 15:42

  Pai dupa „Servim patria!” nu era pas de defilare? Sau in 2.0 nu se mai pune :) Eu ma felicit ca am descoperit blogosfera si ca fac partea din „breasla” bloggerilor. Spor tuturor!

  Răspunde
 4. miercuri, 13 noiembrie 2013, 16:30

  Te înţeleg şi mă bucur pentru bucuria ta ;-) E mă laud că pot trage câte-un comentariu aici, ia, la tine pe blog. În rest, ce să zic, mă pot socoti blogger şi eu cu prestaţia de pe blogul meu? Socoată alţii, sau voi. Că dacă eu sunt blogger, atunci tu ce eşti? Cum să-ţi zicem? Dar o să iau aminte la oferte.

  Răspunde
 5. miercuri, 13 noiembrie 2013, 16:47

  Dragilor, sunteti niste simaptici, dreaqu de simpatici :D

  Răspunde
 6. miercuri, 13 noiembrie 2013, 18:57

  Faină meseria asta, mai ales când reușești să faci și măcar un bine cuiva. Multă sănătate

  Răspunde
 7. joi, 14 noiembrie 2013, 13:53

  Lauda-te asa cum vrei :)

  Răspunde
 8. miercuri, 20 noiembrie 2013, 15:50

  Tu te lauzi cu noi, noi ne laudam cu tine – bun perpetuum mobile :)
  Zau ca a fost spectaculos anul asta: tot citeam mesajele Ioanei Avadani catre ziaristi – care i-a tot umilit, in ultimele doua saptamini, cu referirile constante la participarea zdrobitoare a bloggerilor… Sa fie intr-un an (viitor) bun !

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *