Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Bravo, Carmen Lidia Vidu!

Da, ok, știu, faptul că stimabila Carmen Lidia Vidu a primit ceva titlu de la Primăria din Arad nu e nuș ce mare șmecherie în marea curgere a timpului și a existenței noastre pe pământ. Căci, de la peluză spus, este o diplomă acolo, așea. Numai că am greși să ne uităm la diplomă. Adevărata privire trebuie aruncată înspre motivul pentru care Carmen a primit respectiva distincție.

Iar la asta, Carmen punctează bine de tot. Pentru că ea a făcut excelentul film ”Arad. Jurnalul meu virtual”. Care a însemnat foarte mult pentru acest oraș când vorbim despre percepția în unele medii (aici mă includ și pe mine). Pentru asta a primit Carmen ce a primit. Și tot pentru asta o felicit și eu. Din nou :)

În rest, despre Carmen am a vă spune doar atât: o să rămână pentru totdeauna în coraconul meu :) Pentru că – unii dintre voi știți deja – este regizoarea care l-a distribuit pe Alex al meu în ”Micul Prinț” de la Teatrul Odeon, spectacol pe care Alex l-a dus aproape 3 ani și care i-a influențat mult dezvoltarea sa ca tânăr… :)

Carmen Lidia Vidu 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.