23.07.2017

Bravo, Carmen Lidia Vidu!

Da, ok, știu, faptul că stimabila Carmen Lidia Vidu a primit ceva titlu de la Primăria din Arad nu e nuș ce mare șmecherie în marea curgere a timpului și a existenței noastre pe pământ. Căci, de la peluză spus, este o diplomă acolo, așea. Numai că am greși să ne uităm la diplomă. Adevărata privire trebuie aruncată înspre motivul pentru care Carmen a primit respectiva distincție.

Iar la asta, Carmen punctează bine de tot. Pentru că ea a făcut excelentul film ”Arad. Jurnalul meu virtual”. Care a însemnat foarte mult pentru acest oraș când vorbim despre percepția în unele medii (aici mă includ și pe mine). Pentru asta a primit Carmen ce a primit. Și tot pentru asta o felicit și eu. Din nou :)

În rest, despre Carmen am a vă spune doar atât: o să rămână pentru totdeauna în coraconul meu :) Pentru că – unii dintre voi știți deja – este regizoarea care l-a distribuit pe Alex al meu în ”Micul Prinț” de la Teatrul Odeon, spectacol pe care Alex l-a dus aproape 3 ani și care i-a influențat mult dezvoltarea sa ca tânăr… :)

Carmen Lidia Vidu 1

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cum a fost la cea de-a XI-a ediție a Taberei de Artă și Solidaritate de la Deseşti

Adevărata exorcizare a lui Radu Găvan de abia acum începe

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *