Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Carmen Lidia Vidu și jurnalul său virtual

“Mă numesc Carmen Lidia Vidu și am copilărit în Arad. Prietenii mei trăiesc cu un picior în realitate și cu unul în fantezie. În Arad mănânc întotdeauna langoși și îmi cumpăr haine din talcioc. (…) În Arad m-am îndrăgostit de teatru. Astăzi sunt regizor de teatru. Încă îmi doresc să fac un spectacol în Arad.”

Așa începe „ARAD. Jurnalul meu virtual”, un scurtmetraj cu și despre Carmen Lidia Vidu. Despre stimabila în cauză am a vă spune doar atât: o să rămână pentru totdeauna în coraconul meu :) Pentru că – unii dintre voi știți deja – este regizoarea care l-a distribuit pe Alex al meu în ”Micul Prinț” de la Teatrul Odeon, spectacol pe care Alex l-a dus aproape 3 ani și care i-a influențat mult dezvoltarea sa ca tânăr… :)

Carmen Lidia Vidu este deja la al doilea scurtmetraj la numai o lună după câștigarea Premiului Gopo pentru scurtmetraj documentar cu filmul ei de debut – “O scurtă istorie Astra Film”. Pentru care, apropo, țin să o felicit din suflet. :)

„ARAD. Jurnalul meu virtual” a reprezentat România pe data de 9 mai 2015 în cadrul evenimentului  “Open Doors Day – Ziua porților deschise la instituțiile europene”, organizat anual la Bruxelles.

Regizor de teatru, de film și de evenimente, Carmen Lidia Vidu a montat de-a lungul carierei douăsprezece spectacole de teatru pe scene ale Capitalei – de la Teatrul Național, Teatrul Odeon și Teatrul Nottara pînă la spații independente – și este câștigătoarea Premiului Gopo pentru cel mai bun scurtmetraj documentar în anul 2015. A devenit cunoscută ca cel mai important regizor de teatru multimedia din România și cel mai tânăr regizor care a montat pe scena Teatrului Național din București (“Privighetoarea și trandafirul” de Oscar Wilde în anul 2007). Spectacolele de teatru montate de Carmen Lidia Vidu sunt speciale, folosesc un limbaj artistic diferit și transformă tehnica în emoție autentică. “Sufletul și povestea mea sunt prezente în fiecare spectacol”, spune regizoarea care promite că nu se va opri niciodată din experiment.

3 comentarii la “Carmen Lidia Vidu și jurnalul său virtual

  1. Bravo, Carmen Lidia Vidu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.