Hai să votăm Baia Mare în competiția People Choice Award! Căci reprezintă România!

Baia Mare este în competiție directă cu mai multe orașe din lume pentru titlul de People Choice Award. Este singurul oraș din România aflat în cursă. Deocamdată suntem pe locul 2, locul 1 fiind ocupat până în acest moment de Melila din Spania.

Eram tentat să scriu un text de ăla mai de coracon în care să vă explic că – cel puțin cum văd eu lucrurile – dacă ești român și îți place cât de cât ceva la țara asta, să îți rupi fix 5 secunde ca să votezi un oraș românesc într-o competiție internațională este ceva ce ține cumva de un fel de datorie de onoare (cel puțin după capul meu).

Dar nu o să scriu acest text. Mai bine vă spun direct: dacă te simți cât de cât român și nu ți-e deloc rușine cu asta, votezi Baia Mare. Dacă nu… ehe, aici discuția e prea lungă, iar unii dintre noi chiar avem treabă cu votatul…

PS Mulțumesc, Florina Stan, pentru că m-ai tras de mânecă :)

people choice awards

11 comentarii la “Hai să votăm Baia Mare în competiția People Choice Award! Căci reprezintă România!

 1. Florina Stan Răspunde

  Cristi, eram absolut convinsa ca vei sustine din tot sufletul aceasta competitie care, pentru baimareni, dar si pentru romanii care au aflat de ea, inseamna enorm.

  Poate e dragostea fata de locurile natale, poate mandria de a arata ca putem ajunge vizibili si altfel (iar acum, CHIAR avem de ce sa fim mandri!). Pentru mine personal inseamna perioada copilariei si adolescentei, a celor mai frumoase prietenii.

  Sustin acest proiect si l-am votat impreuna cu toata familia, prietenii si cunostintele carora am apucat sa le spun despre el. M-as bucura enorm sa vad si alte orase din Romania participand la asemenea competitii!

 2. Pop Dorina Răspunde

  Se poate vota in fiecare zi !

 3. Marinela Răspunde

  Hai BMR ! <3

 4. Teodora Răspunde

  Da, se poate vota în fiecare zi. Baia Mare este oricum un oraș care se cere vizitat :D

 5. Hapi Răspunde

  Bine, sustin si eu ca mna, suntem aproape vecini :)

 6. Iulian S. Răspunde

  Un oraș care susține în proporție de 80% un primar rasist (Chiricheș) și agenda lui deschis rasistă față de romii din Baia Mare, mă tem că nu merită niciun vot…

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Pe primar îl cheamă Cherecheș (close enough). Cât despre rasismul său, am niște dubii. Nu până la capăt, desigur, dar le am. Oricum, a identifica un întreg oraș cu primarul său mi se pare o formă de discriminare care îmi repugnă. Europenește vorbind, desigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: