Știi că îți place blues-ul atunci când…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Se spune că vârsta aduce cu ea înțelepciune. Știu și eu ce să zic, așa o fi… Dar, în ceea ce privește muzica, vârsta a adus pentru mine, din ce în ce mai mult, blues-ul.

Blues-ul este un stil de muzică tare pervers. La prima ascultate pare o muzică simpluță (eh, bagă unul o chitară acolo și se tânguie). Doar că, atunci când trebuie să îl cânți, ai fix două variante: ori îl cânți bine, ori îl cânți prost. Varianta ”ok-ish” nu există în blues. Pentru că așa ceva intră la categoria cântat prost.

Știi că îți place blues-ul atunci când asculți un bătrânel care zice ”I got a reputation, everybody knows my name; Buddy Guy, that is” și ți se ridică pielea pe tine, sufletul ți-o ia la goană și simți că nu poți sta locului. Așa cum am pățit eu ieri când am ascultat ultimul album al fenomenalului; Buddy Guy, that is.

Știi că îți place blues-ul atunci când ți se pare că, dintre toate multele milioane de oameni care ascultă o anumită piesă, tu simți că o cântă pentru tine, doar pentru tine.

Și simți că îmbătrânești frumos. Blues like :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)