În caz că vă interesează, există cărți de colorat pentru adulți :D

Am primit de la Editura Litera informația că a publicat niște cărți de colorat pentru adulți. Și, cum știu că unii dintre voi nu vă puteți abține să nu puneți mâna pe creion atunci când copiii voștri colorează, am zis să vă anunț că ați putea să vă cumpărați cărțile voastre, să nu le mai colorați pe ale pruncilor :))

Editura Litera aduce și în România celebrele cărți de colorat pentru adulți, cu ilustrații de Johanna Basford, traduse în 14 limbi și vândute în peste trei milioane de exemplare. Grădina secretă și Pădurea fermecată sunt o invitație convingătoare la creativitate și relaxare, înfățișând lumi fantastice, create minuțios de ilustratoarea scoțiană și gata să fie aduse la viață prin intermediul culorilor.

Grădina secretă conține ilustrații împodobite cu minunate detalii în tuș, care ascund tot felul de mici creaturi, nerăbdătoare să fie descoperite.

Călătoria prin Pădurea fermecată conduce spre castelul din inima acesteia, unde se află comoara. Pe lângă desenele de colorat și de înfrumusețat, pe drum apar animale și obiecte magice, printre acestea numărându-se și nouă simboluri speciale.

Carti de colorat pentru adulti de Johanna Basford

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.