Îmi place ideea cu "Plaja de carte" din Vama Veche

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe bune, îmi place modul în care Editura Litera a pus problema la faza asta. Adică să faci un cort pe plajă în Vama Veche, să îi zici “Plaja de carte” şi să ai cam 1000 de cărţi pe care să le împrumuţi, în regim de bibliotecă, celor care mai vor să şi citească dacă tot o arde ultraviolet, cum ar veni :D Asta în timpul care le rămâne când nu beau bere sau când nu fac delfinisme prin apă, desigur.

Faină idee, chiar faină!

Plaja de carte

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Îmi place ideea cu "Plaja de carte" din Vama Veche”

    1. Corect ar fi majoritatea este preocupata, dar ai dreptate, asa este. Si care e problema, as intreba? Daca din cei care ajung in Vama Veche o sa fie 100 care se duc sa ia o carte, io afirm radical ca e mai mult decat ok.

  1. Strasnica idee! Lumea nu prea mai citeste carti? Poate. Cu siguranta nu se gandesc sa ia o carte in concediu, dar nu cred ca, fiind acolo, cu cartea in fata, nu vor fi tentati sa o imprumute.
    Mi se pare si locul perfect, nu mai zic, original!
    Felicitari celor care au pus in practica aceasta idee ingenioasa si mai ales ca nu s-au lasat descurajati de lipsa de interes in acest domeniu!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)