Aveți vreo recomandare de vin pe care să îl degust cât mă uit prin atlasul acesta?

Am primit acest foarte frumos atlas al vinurilor de la Editura Litera. Doar vă anunț că l-am primit. În weekendul următor (căci necesit niște momente mai puțin vijelioase, desigur) mă apuc să îl răsfoiesc la modul temeinic. Aveți cumva o recomandare de vin pe care să îl degust în timp ce mă uit prin atlas? :)

Apropo de Litera, ia uitați ce a pregătit editura pentru Gaudeamus (18-22 noiembrie):

Vizitatorii standului Litera se vor bucura de reduceri de preț de până la 75%, vouchere cu sume între 12 și 15 lei, lansări în prezența unor mari personalități și acțiuni dedicate copiilor.

Împreună cu Uber, Litera va asigura transportul gratuit la Gaudeamus tuturor celor care folosesc serviciul Uber pentru prima dată! Tot ce trebuie să facă doritorii este să își activeze GPS-ul, să își instaleze aplicația Uber și cel mai apropiat șofer, înregistrat în baza de date Uber, se va opri să îl ducă la Gaudeamus. Pe drum, călătorii pot răsfoi cărți din colecțiile Clasici moderni și Thriller, iar o dată ajunși la târg pot profita de reducerea de 30% oferită la câteva titluri Litera, în baza voucherului primit.

IMG_4020

2 comentarii la “Aveți vreo recomandare de vin pe care să îl degust cât mă uit prin atlasul acesta?

  1. Natural Răspunde

    Hmmm, am auzit eu despre un vin minunat, Sirena Dunarii, care s-a produs doar in anii 2000, 2001 si 2012. Ne-a povestit despre el Presedintele Federatiei Somelierilor din Romania la degustarea cu Vinarte.

    • Cristian China-Birta Răspunde

      Nu am auzit despre el… Dar nu e nici o spaimă la mine. Era spaimă dacă nu aș fi auzit de o bere, firește :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: