Aveți vreo recomandare de vin pe care să îl degust cât mă uit prin atlasul acesta?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Am primit acest foarte frumos atlas al vinurilor de la Editura Litera. Doar vă anunț că l-am primit. În weekendul următor (căci necesit niște momente mai puțin vijelioase, desigur) mă apuc să îl răsfoiesc la modul temeinic. Aveți cumva o recomandare de vin pe care să îl degust în timp ce mă uit prin atlas? :)

Apropo de Litera, ia uitați ce a pregătit editura pentru Gaudeamus (18-22 noiembrie):

Vizitatorii standului Litera se vor bucura de reduceri de preț de până la 75%, vouchere cu sume între 12 și 15 lei, lansări în prezența unor mari personalități și acțiuni dedicate copiilor.

Împreună cu Uber, Litera va asigura transportul gratuit la Gaudeamus tuturor celor care folosesc serviciul Uber pentru prima dată! Tot ce trebuie să facă doritorii este să își activeze GPS-ul, să își instaleze aplicația Uber și cel mai apropiat șofer, înregistrat în baza de date Uber, se va opri să îl ducă la Gaudeamus. Pe drum, călătorii pot răsfoi cărți din colecțiile Clasici moderni și Thriller, iar o dată ajunși la târg pot profita de reducerea de 30% oferită la câteva titluri Litera, în baza voucherului primit.

IMG_4020

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Aveți vreo recomandare de vin pe care să îl degust cât mă uit prin atlasul acesta?”

  1. Hmmm, am auzit eu despre un vin minunat, Sirena Dunarii, care s-a produs doar in anii 2000, 2001 si 2012. Ne-a povestit despre el Presedintele Federatiei Somelierilor din Romania la degustarea cu Vinarte.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)