„Boeing Boeing” la Theaterstock Bacău

Later edit: Actrița Monica Davidescu a avut parte de o surpriză simpatică la finalul spectacolului „Boeing Boeing”:

 

Despre Theaterstock am dat detalii aici, nu mai repet, dar vă voi spune mai multe despre unul dintre cele mai așteptate spectacole din cadrul festivalului – piesa „Boeing Boeing”:

Arhitectul Bernard (Aurelian Temișan), personajul principal al piesei este un burlac convins și un playboy veritabil care iși trăiește viața în compania a trei stewardese superbe (Monica Davidescu, Tania Popa si Alexandra Velniciuc), dar care nu au habar una de cealaltă. Acest lucru este posibil datorită unui mecanism impecabil planificat în baza analizei amănunțite a orarelor de zbor și a iscusinței menajerei sale Berta (Anca Sigartău). Numai că un nou model de avion Boeing introdus pe piață dă peste cap toate orarele de zbor și aduce împreună în același oraș, iar apoi în aceeași casă cele 3 logodnice stewardese. Bernard încearcă să redreseze situația implicându-l pe bunul său prieten de la țară, Robert (Lucian Ghimiși). Timidul Robert uită însă ce minciuni trebuie să spună și cui și astfel se iscă o înlănțuire de situații comice care te fac să râzi cu lacrimi și fără să te mai poți opri până la finalul piesei.

Motivul pentru care v-am povestit despre „Boeing Boeing” este că piesa se va juca mâine, 6 august, în cadrul evenimentului Theaterstock Bacău și sunt șanse mari să regretați dacă sunteți prin oraș și nu mergeți la ora 20:30 la Teatrul de Vară „Radu Beligan” să vedeți această comedie. 

unnamed (33)

Ca orice producție semnată Teatrul Elisabeta, Boeing Boeing aduce spectatorilor o adevărată experiență de divertisment. După trei ore de râs in continuu, spectatorii vor avea ocazia să vorbească si să facă poze cu actorii în cadrul unei sesiuni speciale de socializare și autografe.

Teatrul Elisabeta este prezent în festival cu 2 piese de teatru, cealaltă fiind o altă comedie cu mare priză la publicul bucureștean –  Încurcătură la Nivel Înalt.

Biletele costa 30 de lei și au fost puse în vânzare la Agenţia Teatrului Municipal “Bacovia”, deschisă zilnic în intervalele orare 9.00 – 14.00 şi 17.00 – 21.00.

 

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “„Boeing Boeing” la Theaterstock Bacău”

  1. Mergeţi la Bacău în sfârşit de săptămână, în concediu, oricând şi oricum! Mergeţi neapărat până pe 16 august. A început minunat, se desfăşoară sub semnul mirificului şi se va termina APOTEOTIC. Mergeţi la Bacău fiindcă un suflet mare, ceasta fiind Anca Sigărtău, a făcut ca EXCELENŢA să fie la THEATERSTOCK.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.