La Bacău va avea loc Festivalul Internațional de Artele Spectacolului Theaterstock

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Theaterstock Bacău, aflat la prima ediție, își propune să fie unul dintre cele mai importante evenimente culturale din țară și cel mai mare din Moldova. Festivalul Theaterstock se va desfășura în perioada 1-16 august și este organizat de Teatrul Municipal “Bacovia” (director Anca Sigartău), în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Bacau, cu sprijinul investitorilor locali și naționali.

Timp de 16 zile, publicul evenimentului va putea urmări 1600 artiști în 138 de spectacole din 15 țări: Franța, Spania, Germania, Italia, Marea Britanie, Canada, Cehia, Ungaria, Serbia, Israel, Portugalia, Belgia, Olanda, Rusia și România.

Manifestările includ spectacole de teatru, dans, muzică (clasică, flamenco, fado, etc.), spectacole stradale, pictura 3D, spectacole – lectură, work-shopuri, conferințe, lansări de carte și o bursa de spectacole.

Programul îl puteți consulta aici, iar informații despre bilete găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

unnamed (2)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “La Bacău va avea loc Festivalul Internațional de Artele Spectacolului Theaterstock”

  1. Pingback: „Being Boeing” la Theaterstock Bacău - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)