Tehnologia 4DX ajunge la Constanța prin Cinema City

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

După ce a avut succes în București, tehnologia 4DX ajunge și la Constanța, odată cu deschiderea celui de-al 19-lea multiplex al companiei Cinema City. Noul multiplex va funcționa în City Park Mall Constanța, în urma unei investiții totale de 6,5 milioane euro.

Acest cinematograf inovează piața locală inaugurând a doua sală 4DX din România, cea de-a treia sală 4DX  fiind planificată pentru deschidere în Timișoara, în următoarele luni. Cinematograful din City Park Mall Constanța este dotat cu cea mai modernă tehnologie, ridicându-se la standardele cinematografelor din marile capitale ale lumii.

4DX este considerat la scară largă cea mai mare inovație de până acum în materie de tehnologie cinematografică. Dezvoltată în Coreea de Sud de către Grupul CJ, lider pe piața asiatică de entertainment, această experiență uluitoare a fost îmbrățișată cu entuziasm de către marile studiouri de la Hollywood. Tehnologia 4DX oferă o experiență cinematografică revoluționară care activează toate cele cinci simțuri. Noua sală 4DX beneficiază de scaune high-tech mobile și efecte speciale ce includ vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, apă, ploaie și mirosuri, disponibile atât pentru filmele 2D cât și pentru filmele 3D. Aceste efecte sunt perfect sincronizate cu acțiunea de pe ecran, dând naștere unei experiențe cinematografe memorabile.

Prin lansarea multiplexului din City Park Mall Constanța, ce include a doua sală 4DX din România, Cinema City își subliniază poziția de lider de piață ca număr de cinematografe, număr de bilete vândute și inovații în tehnologie. În următoarea perioadă, compania va mai deschide multiplexuri în Deva, Turnu-Severin, Suceava și Timișoara.

Cinematograful va fi deschis pentru public începând cu 31 iulie, iar biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, și online.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Tehnologia 4DX ajunge la Constanța prin Cinema City”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)