Tehnologia 4DX ajunge la Constanța prin Cinema City

După ce a avut succes în București, tehnologia 4DX ajunge și la Constanța, odată cu deschiderea celui de-al 19-lea multiplex al companiei Cinema City. Noul multiplex va funcționa în City Park Mall Constanța, în urma unei investiții totale de 6,5 milioane euro.

Acest cinematograf inovează piața locală inaugurând a doua sală 4DX din România, cea de-a treia sală 4DX  fiind planificată pentru deschidere în Timișoara, în următoarele luni. Cinematograful din City Park Mall Constanța este dotat cu cea mai modernă tehnologie, ridicându-se la standardele cinematografelor din marile capitale ale lumii.

4DX este considerat la scară largă cea mai mare inovație de până acum în materie de tehnologie cinematografică. Dezvoltată în Coreea de Sud de către Grupul CJ, lider pe piața asiatică de entertainment, această experiență uluitoare a fost îmbrățișată cu entuziasm de către marile studiouri de la Hollywood. Tehnologia 4DX oferă o experiență cinematografică revoluționară care activează toate cele cinci simțuri. Noua sală 4DX beneficiază de scaune high-tech mobile și efecte speciale ce includ vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, apă, ploaie și mirosuri, disponibile atât pentru filmele 2D cât și pentru filmele 3D. Aceste efecte sunt perfect sincronizate cu acțiunea de pe ecran, dând naștere unei experiențe cinematografe memorabile.

Prin lansarea multiplexului din City Park Mall Constanța, ce include a doua sală 4DX din România, Cinema City își subliniază poziția de lider de piață ca număr de cinematografe, număr de bilete vândute și inovații în tehnologie. În următoarea perioadă, compania va mai deschide multiplexuri în Deva, Turnu-Severin, Suceava și Timișoara.

Cinematograful va fi deschis pentru public începând cu 31 iulie, iar biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, și online.

Un comentariu la “Tehnologia 4DX ajunge la Constanța prin Cinema City

  1. joienegru Reply

    A fost faina rau gala de deschidere. Mai deschidem si fostul Republica si o sa incepem sa ne revenim local pe domeniul cinematografic…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.