Nu ai cum să greşeşti cu acei cocomârţi albaştri cu căciuli de tartabostes

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Există lucruri în viaţă cu care nu ai cum să greşeşti. Spre exemplu, berea. Nu există absolut nimic greşit în bere, dar nimic, nimic :) Ce este greşit, însă, este modul în care ne raportăm noi la bere, ştiţi voi, când o dăm masiv de gard şi uităm număratul halbelor… Sau, ca să intru în alt registru, cu o floare oferită cuiva. Sau cu un “mulţumesc” spus de fiecare dată când ai ocazia. V-aţi prins :)

Aşa e şi cu Ştrumfii. Nu ai cum să greşeşti cu acei cocomârţi albaştri cu căciuli de tartabostes :)) Nu are cum să nu îţi placă să te uiţi la ce fac, ce zic, cum pun problema. Nici măcar faptul că povestea este una de un simplism devastator şi previzibilă până spre capătul Căii Lactee, prima pe stânga, nu te face să nu rânjeşti fasolea când te uiţi la Gargamel şi la Azrael şi, mai ales la, cum spuneam, cocomârţii ăia albaştrii.

Am fost ieri la avanpremiera Ştrumfii 2, la Cinema City în AFI. Şi am simţit toate cele pe care vi le spun mai sus. Am fost cu Mara mea cea minunată, care a ales varianta dublată în română (fac paranteză şi spun că a crescut minunata mea, mi-a spus la final “tati, de acum înainte mergem la alea cu subtitrare, nu la cele de copii mici“…). De menţionat – nu ai cum să nu menţionezi asta :D – atmosfera de peluză pe care cei mici o făceau în anumite momente ale filmului şi care erau, de multe ori, mai amuzanţi decât scenele la care se uitau :))

Vă recomand să mergeţi să vedeţi Ştrumfii 2? Nu mă bag, zău. Căci, ca să reiau paralela de la început, mie îmi place berea la modul sublim, dar nu oblig pe nimeni să o bea şi, în esenţă, să se simtă bine :)

Smurfs_2_poster

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Nu ai cum să greşeşti cu acei cocomârţi albaştri cu căciuli de tartabostes”

  1. Cocomârți :) super definitia, li-i se potriveste perfect. Adevarul este ca acum cateva zeci de ani, copil fiind, era unul din serialele de desene animate pe care le urmaream cu mare drag. Dupa Strumfii 1 mi-am facut rost de cateva episoade din serial dar nu a mai fost la fel. Desi incerc sa nu pierd copilul din mine, ceva s-a rupt sau poate tehnologia actuala este alta si se simte. Oricum astept cu nerabdare sa vad si Strumfii 2.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)