Bre, să mergeţi să vedeţi "În căutarea lui Nemo" 3D neapărat

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Aşa cum am promis, cei de la Forum Film mi-au dat numele actorilor români care au dublat excelent filmul. Aşa că e plăcerea mea să vă spun cine sunt vinovaţii :D

Marlin – GEORGE IVAŞCU
Nemo – VLAD CONSTANTINESCU
Dory – ANCA SIGARTĂU
Bruce – EUGEN CRISTEA
Crush – FLORIAN GHIMPU
Gill – DAMIAN OANCEA
Dentist – ADRIAN TITIENI
Deb – GEANINA CORONDAN
Bloat – VALENTIN TEODOSIU
Gurgle – MIHAI BISERICANU

—————————————-

La un moment dat o să scriu o postare în care o să încerc să (îmi) explic de ce îmi plac atât de mult filmele de animaţie. De dacă ar fi să aleg între un film de acţiune bun şi un film de animaţie bun tind cam 55% să îl aleg pe cel din urmă. O să trebuiască să scriu asta pentru că, în acest moment, nici eu nu înţeleg de ce… :)

Unul din filmele pe care le-am văzut de vreo 5 ori a fost „Finding Nemo„. Mi se pare o realizare excelentă din toate punctele de vedere. E o încântare să îl revezi. Şi de fiecare dată să îi descoperi alte şi alte chestiuni faine care se întâmplă pe acolo. Ştiu replici întregi din film şi, uite, şi acum zâmbesc când scriu rândurile astea :) Doar că până ieri le ştiam în engleză. Căci doar în engleză văzusem filmul de câteva ori.

Ieri am avut, însă, încă o bucurie. Căci – recunosc – dacă am intrat cu aşteptări scăzute în ceea ce priveşte dublajul în limba română, am ieşit de acolo cu un imens zâmbet pe faţă. Căci am avut parte de un dublaj excelent. Aş fi vrut tare mult să trec şi numele actorilor români care au pus vocile în film, dar uite că nu le ştiu… Dar promit să le cer numele celor de la Forum Film, cei care au adus filmul în România, şi să revin cu un later edit. Pentru că merită un mare 10 cu steluţă :)

Să vă mai spun că „În căutarea lui Nemo” (aţi văzut că nu am mai scris în engleză titlul filmului, da? :D) în 3D-ul de la Cinema City este absolut splendid? Şi că lasă ce ţi-au plăcut realizările tehnice în varianta simplă, căci acum vei fi topit de cât de frumoas este oceanul şi cât de bine este executat tot filmul :)

Vă recomand să mergeţi să îl vedeţi? Nu, chiar deloc… :))

Alte păreri despre film la Sabina.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Bre, să mergeţi să vedeţi "În căutarea lui Nemo" 3D neapărat”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)