Clujeanca Patricia Chiril a primit un premiu de la Samsung

Ideea simplă și eficientă a Patriciei Chiril – studentă a cursului de Dezvoltare de Aplicații Mobile din cadrul programului Samsung Tech Institute Cluj- de a controla un robot cu o aplicație Android prin conexiune Bluetooth a cucerit audiența și a fost premiată de către Samsung. Juriul, din care au făcut parte blogger-ul de tehnologie Victor Kapra și antreprenorul clujean Adrian Lupău, a apreciat mai ales versatilitatea acestei aplicații. Un exemplu de utilizare al acesteia poate fi coșul de cumpăraturi autonom care te însoțește în magazin, acționat fără cel mai mic efort, prin Bluetooth.

Ca parte a misiunii Samsung de a sprijini generațiile tinere în parcursul lor către o carieră de viitor, programul Tech Institute este dedicat specializării tinerilor în meserii ce țin de tehnologiile mobile. În acest an, 150 de studenți au urmat cursuri de dezvoltare de aplicații mobile în cadrul Universității Politehnice din București și Universității Tehnice din Cluj-Napoca, partenere ale programului Samsung Tech Institute.

În cadrul proiectului, studenți care se pregătesc de o carieră în domeniul tehnologiilor au avut parte atât de cursuri de hard skills – cunoștințe de programare pentru dezvoltarea de aplicații mobile- cât și de soft skills – abilități de comunicare, de prezentare a ideilor într-un mod convingător și de lucru în echipă. Totodată, ei avut ocazia să se întâlnească față în față cu invitați speciali, profesoniști din domeniul tehnologiei, care le-au fost mentori, împărtășindu-le din experiența lor.

Patricia_Chiril

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Clujeanca Patricia Chiril a primit un premiu de la Samsung”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)