Cum poți câștiga premii la Mega Mall București. Foto-reportaj de la sesiunea mea de shopping

Pentru început, vă dau direct informația care – simt intens – vă interesează major: puteți câștiga vreo 20.000 de premii (aveți lista, în mare, mai jos) dacă mergeți la Mega Mall București și vă faceți cumpărăturile de acolo. Eu vă sfătuiesc să faceți asta pe principiul ”dacă tot am de făcut cumpărături, de ce să nu o fac de acolo”. Căci, de primit premii, primiți. Acuma, cât de norocoși o să fiți (adică prindeți niște bilete duble Wizz Air sau o pereche de șlapi), asta este o altă discuție :D Aveți, zic, lista cu premiile mai jos. Dați un ochi, vedeți dacă vă tentează. Și, dacă aveți de făcut cumpărături, dați o fugă până acolo.

_MG_5355Așa, ca să vă fac poftă, vă raportez care a fost experiența mea la Mega Mall București, când m-am dus să îmi cumpăr cele trebuincioase pentru vacanță. Cu mențiunea că provocarea a fost să mă încadrez în 500 lei (ceea ce, după cum veți vedea, nu am reușit, desigur :D).

De ce spun că, pentru mine, este o provocare un astfel de buget? Pentru că familionul China-Birta este format din 5 persoane, bașca una bucată câine. Dar câinele ziceam că nu îl punem la socoteală :)) Deci rămâne un buget per capita de 100 lei. De unde provocarea…

Dar m-am descurcat, zic. Sau, mă rog, rămâne să vă dați voi cu părerea dacă m-am descurcat sau nu :)

Planul de bătaie mi l-am făcut cam așa: ar trebui să iau câte ceva nu neapărat pentru fiecare membru în parte, ci ceva ce să ne folosească tuturor în vacanță. Și, în încercarea de a fi multilateral dezvoltat, am zis să nu mă duc doar la ceva magazin de chestii sportive, ci să încerc o combinată alpină, cum ar veni. Pe ideea că, oricum, în vacanță nu te duci doar cu berea la tine :)), ci mai trebuie și alte chestiuni, unele care pot părea că nu au legătură directă cu mersul în vacanță.

Spre exemplu, am cumpărat de la Flanco o multipriză auto. Adică de aia de (scuzați partea atehnică, specialitatea casei :D) de bagi o parte în brichetă și brusc ai încă 3 sockets (sau cum li se zice) pe care le poți folosi. Un fel de triplu ștecher pentru mașină. Cum să nu îți trebuiască așa ceva când mergi în vacanță? Păi nu am pățit toți, fără excepție, de nuș câte ori faza cu ”cât ți s-a încărcat telefonul, îl mai ții, că vreau și eu?” :)) Acuma, gata, am soluția! Și, dacă tot eram acolo, mi-am adus aminte că nu mai avem baterii de rezervă pentru moușii de la birou, așa că am cumpărat și de alea (nu pentru vacanță direct, dar cum altfel decât cu mouseul căutăm destinația de vacanță? Deci se pune :D).
Buget: 58 lei

Unul din obiectivele pe lista de cumpărături a fost un rucsac. Mă gândeam că este un obiectiv cam ambițios, pentru că, nu-i așa, cele bune sunt scumpinele, deci aș fi lovit decisiv bugetul cu care m-am avântat la cumpărături. Dar am avut noroc, zic: la Hervis am găsit fix un rucsac de ala cum îmi doream (adică de ăla mai mic, gen deplasare de o zi), la reducere de la 240 lei la 120 lei. Adjudecat, evident :D
Buget: 120 lei

M-am dus și până la Noriel. Căci a merge în vacanță fără să am pregătit ceva pentru Patricia mea cea minunată (3 ani jumate) părcă nu se pupa cu feng shuiul meu :D Habar nu aveam ce o să îi cumpăr, dar nu îmi făceam grețuri, știam că am de unde alege. Cum am intrat în magazin, puțin pe stânga, bingo: un coș Minnie Mouse, de ăla de îl poți trage după tine, cu tot felul de jucării sub formă de fructe și legume. Vă zic așa, ca o paranteză, că Patricia l-a luat la ”test-drive” în aceeași zi în parc și, în maximum 3 secunde de când a intrat cu coșul ăla târându-l după ea, jumătate din copiii din parc erau lângă ea cu textul clasic ”vrei să te joci cu mine?” :)) 60 de lei a costat coșul cu pricina. Am mai luat două tricouri (niciodată nu ai destul de multe tricouri, nu-i așa? :D), unul pentru Patricia, celălalt pentru Mara (mijlocia, 10 ani jumate) și asta a fost.
Buget: 113 lei

M-am oprit la Tom Tailor, cu gândul să îmi cumpăr un tricou. Am văzut că sunt unele la reduceri, așa că mi-am luat unul, la 50 de lei. Eu l-am luat pentru mine, asta era ideea. Dar, ajuns acasă, Alex al meu (16 ani) a zis doar ”mișto, îl vreau eu” și cam asta a fost povestea cu tricoul ”meu” :))
Buget: 50 lei

De la Intersport am luat ceva mai practic (nu că cele de mai sus nu sunt practice, desigur, mai ales coșul Minnie :D), adică două izoprene (ne tot gândim de ceva vreme la o ieșire cu cortul…), o pătură de picnic (ingenioasă soluția, cu una care se rulează și devine un fel de gentuță) și mi-am oferit o pălărie mișto, gen pescar meets colonialist :)) Chiar îmi doream una de asta, nu mă întrebați de ce. Acuma am. Mă rog, ajuns acasă, doamna mea a zis că vrea și ea una. Deci la următorul drum acolo… :))
Buget: 154 lei

Ce vacanță ar fi asta fără cărți (muuuuulte!) de citit? Așa că m-am dus și la Cărturești. În 14 secunde eram cu cumpărăturile făcute. Căci m-am dus direct la raftul de autori români și am cumpărat cărțile Cristinei Nemerovschi pe care nu le aveam (3 bucăți). Deh, ce să-i faci, dacă mi-au plăcut ”Păpușile” :D
Buget: 52 lei

Cam asta a fost. Adică, dacă tragem linie, am cheltuit 547 de lei. Cu care m-am dus la ultimul etaj din Mega Mall București, la InfoPoint, lângă food court ca să văd ce am câștigat. Căci, la fiecare 250 de lei cheltuiți, primești un premiu. Modalitatea prin care afli ce ai câștigat este prin răzuire. Pe o tabletă :)) Eu aveam două încercări. Primul cadou a fost o oră de jocuri pe iPlay. Nu-s fan, deci am dat să răzuiesc a doua oară. Bingo! Am câștigat o saltea de plajă (pe sistem de ăla de rogojină), pe care am și pus-o la treabă, de altfel, ieri, când am fost la ștrand în București.

Bun, acum vă dau lista cu premiile pe care le puteți câștiga dacă vă faceți cumpărăturile de la Mega Mall București până pe 23 august. Sunt puse la bătaie vreo 20.000 de premii, așa că e pe sistemul ”cumperi și câștigi garantat”. Acuma, ce câștigi din cele 20.000 de premii, ehe, asta e chestiune de noroc. Dar, vorba bancului, nu ai nici o șansă să câștigi dacă nu cumperi :))

Ah, încă ceva: eu mi-am luat mai bine de jumătate din produse la reducere. Căci e sezon de reduceri sau ceva pe acolo. Așa că ar fi o perioadă bună să dați o fugă pe acolo #numazic

Premiile pe care le puteți câștiga la Mega Mall

• 7.000 de vouchere pentru cafea Costa Doro Mega Mall
• 5.000 de seturi cosmetice Dove
• 3.000 mingi de plajă
• 2.500 de vouchere de joacă la iPlay Mega Mall
• 1.000 de colace de plajă
• 600 de saltele gonflabile
• 600 de fotolii gonflabile
• 150 de invitații duble la parcul acvatic Divertiland
• 200 de încărcătoare USB
• 150 de perechi de șlapi de plajă oferite de Carrefour
• 150 de costume de baie
• 100 seturi de grătar
• 50 de încărcătoare USB solare
• 50 de seturi de picnic
• 45 de seturi cosmetice oferite de magazinul dm
• 29 de seturi cosmetice oferite de B&B Collection
• 5 bilete duble oferite de Wizz Air

Vacanta la Mega Mall!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Cum poți câștiga premii la Mega Mall București. Foto-reportaj de la sesiunea mea de shopping”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)