Update: Mega Mall se inaugurează pe data de 14 mai

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Știu că am anunțat că data de inaugurare a proiectului Mega Mall este de 23 aprilie, adică chiar mâine, dar lucrurile s-au schimbat de atunci. Cu alte cuvinte, inaugurarea mult așteptată va avea loc pe 14 mai și noul mall va arăta cam așa:

Io știu că nu mai aveți răbdare, dar vă garantez că așteptarea merită pentru că, potrivit declarațiilor lui Sorin Scîntei, Project Manager în cadrul NEPI:

„Atât design-ul mall-ului, cât și conceptul magazinelor din interior sunt singulare pe piața românească. Momentan se finisează în cel mai mic detaliu elemente unice în România, a căror construcţie este foarte laborioasă, precum plafonul care permite trecerea luminii naturale dar și vitrinele din sticlă ale magazinelor, cu înălţimea de 14 metri. Toate spațiile comerciale au fost predate partenerilor conform planificării. ”

Cu o suprafață totală de 230.000 de metri pătrați construiţi, Mega Mall rămâne cel mai ambiţios proiect de retail de pe piaţa locală. Demarat în urmă cu  doar 1 an şi 2 luni, centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România include elemente unice şi impresionante de arhitectură, printre care peste 3.000 de metri pătraţi de vitrine cu o înălțime de 14 metri, cinci cupole elipsoidale,  cu o suprafață totală de peste 750 metri pătrați, precum şi două luminatoare masive ce acoperă  1.500 de metri pătrați.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Update: Mega Mall se inaugurează pe data de 14 mai”

  1. Pingback: Am făcut un mic interviu cu marele Titan the Robot

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)