Beth Hart o voce cu suflet sau un suflet cu voce

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Auzisem vag de Beth Hart, adică ştiam, dacă m-aţi fi luat repede, că bobinează pe stilul de blues, dar nu ştiam mai mult. Aşa că atunci când am dat play albumul „Bang Bang Boom Boom” (2012) am zis iasă văd cum pune problema.

O surpriză totală. Foarte plăcută. Vocea ei m-a prins instant. Şi m-a ţinut captivat tot albumul. Pe lâmngă faptul că, din punct de vedere tehnic (ştiţi voi, de alea cu ambitus sau ceva) este foarte bună, Beth pune un suflet teribil în ce cântă, iar asta te loveşte direct în mijlocul coraconului muzical. Sau, cel puţin, aşa mi s-a întâmplat mie.

Am ascultat deja devreo 4 ori albumul. Pentru că este un CD pe care să îl ai tot timpul lângă tine. Ştiți cum avem fiecare câteva muzici de nu știe multă lume de ele, dar pentru noi sunt de foioioioi? No fix aşa este albumul ăsta :D

Ia uitaţi, aşa, de mostră. Cu menţiunea că feelingul ăsta vi-l transmite tot albumul. Pe care, fireşte, îl recomand cu maximum simţ de răspundere :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Beth Hart o voce cu suflet sau un suflet cu voce”

  1. Dacă vine la Bucureşti sunt în faţa scenei, fără să mă mişc vreo clipă acolo. Iar dacă vine şi cu Bonamassa, atunci s-ar putea ca tot din genunchi să urmăresc minunea. Janis Joplin a anilor noştri, şi atât de puţin cunoscută pe meleagurile noastre :)

      1. +1. Cel mai probabil aş şi plânge, de vină fiind firea-mi emotivă. :) E o voce absolut demenţială. :) De fapt… e un suflet care-şi pune durerea pe note muzicale.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)