eMAG are un nou director general pentru operațiunile din România: Tudor Manea

Iată care a fost parcursul carierei lui Tudor Manea, înainte de a deține funcția de director general în cadrul eMAG:

  • 2015 : Director general eMAG România și VP Platforms & Technology Director
  • 2014: VP HR & Technology Director
  • 2011: IT & Software Manager și board member
  • 2010: Software Development Manager
  • 2008: IT Integration Manager
  • 2006: IT Manager
  • 2005: IT & Service

Tudor Manea este, începând din luna iulie, noul director general eMAG pentru operațiunile din România, coordonând pe plan local activitățile de achiziții și vânzări, platforma Marketplace, logistica, showroom-urile, dar și activitățile de plăți și credite online precum și relațiile cu clienții.

Totodată, Tudor Manea deține funcția de vicepreședinte al companiei și raportează direct către Iulian Stanciu, CEO al grupului eMAG, care conduce dezvoltarea eMAG la nivel de grup pe principalele direcții: dezvoltare internațională, tehnologie, investiții, dezvoltare angajați, marketing și financiar.

Tudor Manea (31 de ani) este alături de eMAG de zece ani, fiind cel care a pus bazele departamentului de tehnologie. Anterior poziției de director general, Tudor a coordonat o echipă de aproximativ 350 de specialiști în tehnologie și procese la nivel local și regional, în țările în care eMAG este prezent (România, Bulgaria, Ungaria, Polonia). Tudor Manea a dezvoltat mai multe arii de activitate din eMAG, contribuind semnificativ la evoluția business-ului și a echipei.

„Tudor a contribuit semnificativ la construcția eMAG, a trecut prin toate departamentele companiei și a dezvoltat proiecte mari precum Black Friday, extinderea echipei de programare și infrastructură, centrul de cercetare din Iași, construcția din zona de cultură organizațională, dar și cel mai recent proiect major al nostru, platforma de mobile”, spune Iulian Stanciu, CEO eMAG.

„Parcursul în cadrul companiei mi-a oferit în mod constant provocări, dar noua poziție este cea mai mare dintre ele. Voi continua ce am făcut până acum: am crezut în oameni și i-am ajutat să crească, am gândit ordonat și am luat decizii bazate pe date și am construit servicii care sunt apreciate de client”, spune Tudor Manea, director general eMAG România.

Tudor Manea_Director General eMAG Romania

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)