Echipa Special Olympics România va alerga la Triatlonul de la Brașov

Pasionații acestor evenimente știu cu siguranță că pe data de 19 iulie are loc Brașov Triathlon. Ce este posibil să se știe mai puțin este că echipa Special Olympics România va fi alături de Ciprian Bălănescu la startul acestui eveniment:

Herbalife România, sponsorul principal al Triatlonului de la Brașov, sprijină Jocurile Mondiale de Vară Special Olympics 2015 din Los Angeles și, cu această ocazie, a fost stabilit un parteneriat local de susținere a echipei din România care va participa la Jocurile Mondiale.

În acest context, doi sportivi Special Olympics vor lua startul la Herbalife Braşov Triathlon și vor forma echipe de ştafetă împreună cu reprezentanți ai companiei Herbalife și Membri Independenți Herbalife. Peste 80 de Membri independenţi și angajați Herbalife din toată țara vor participa la triatlon, purtând pe echipament un mesaj de susținere Special Olympics.

Inițiativa promovează obiectivele Fundaţiei Special Olympics, organizație care contribuie la integrarea socială a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale, oferindu-le şansa de a-şi descoperi şi dezvolta potenţialul şi calităţile sportive prin intermediul programelor de pregătire şi a evenimentelor competiționale, organizate pe tot parcursul anului.

Delegaţia de sportivi Special Olympics România va participa la Jocurile Mondiale de Vară de la Los Angeles, SUA, care vor avea loc în perioada 25 iulie — 2 august. Echipa României va participa cu 29 de sportivi care vor concura la înot, gimnastică artistică, bocce, tenis de masă, fotbal unificat și atletism. Compania Herbalife va sprijini delegația atât cu un ajutor financiar, cât și cu echipamente.

„Mă simt mândru să particip la competiţie alături de echipa Special Olympics! Ei sunt un exemplu pentru fiecare dintre noi şi le urez mult succes la olimpiadă“, a declarat Ciprian Bălănescu, multiplu campion național la duatlon și triatlon proba olimpică şi imaginea Herbalife Brașov Triathlon 2015.

unnamed (6)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.