Echipa Special Olympics România va alerga la Triatlonul de la Brașov

Pasionații acestor evenimente știu cu siguranță că pe data de 19 iulie are loc Brașov Triathlon. Ce este posibil să se știe mai puțin este că echipa Special Olympics România va fi alături de Ciprian Bălănescu la startul acestui eveniment:

Herbalife România, sponsorul principal al Triatlonului de la Brașov, sprijină Jocurile Mondiale de Vară Special Olympics 2015 din Los Angeles și, cu această ocazie, a fost stabilit un parteneriat local de susținere a echipei din România care va participa la Jocurile Mondiale.

În acest context, doi sportivi Special Olympics vor lua startul la Herbalife Braşov Triathlon și vor forma echipe de ştafetă împreună cu reprezentanți ai companiei Herbalife și Membri Independenți Herbalife. Peste 80 de Membri independenţi și angajați Herbalife din toată țara vor participa la triatlon, purtând pe echipament un mesaj de susținere Special Olympics.

Inițiativa promovează obiectivele Fundaţiei Special Olympics, organizație care contribuie la integrarea socială a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale, oferindu-le şansa de a-şi descoperi şi dezvolta potenţialul şi calităţile sportive prin intermediul programelor de pregătire şi a evenimentelor competiționale, organizate pe tot parcursul anului.

Delegaţia de sportivi Special Olympics România va participa la Jocurile Mondiale de Vară de la Los Angeles, SUA, care vor avea loc în perioada 25 iulie — 2 august. Echipa României va participa cu 29 de sportivi care vor concura la înot, gimnastică artistică, bocce, tenis de masă, fotbal unificat și atletism. Compania Herbalife va sprijini delegația atât cu un ajutor financiar, cât și cu echipamente.

„Mă simt mândru să particip la competiţie alături de echipa Special Olympics! Ei sunt un exemplu pentru fiecare dintre noi şi le urez mult succes la olimpiadă“, a declarat Ciprian Bălănescu, multiplu campion național la duatlon și triatlon proba olimpică şi imaginea Herbalife Brașov Triathlon 2015.

unnamed (6)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)