Iar o să mă emoţionez la evenimentul ăsta… Şi vă vreau alături de mine :)

Există momente în viaţa omului care sunt pline de o intensitate de aia un pic altfel. Şi cum şi bloggerii sunt oameni, #conformunorstudii şi în ciuda părerii unora, aşa se întâmplă şi în viaţa bloggerului care sunt, adică am momente în care emoţia mă loveşte dur şi irecuperabil.

Unii dintre voi mai ţineţi minte superba ispravă în care am fost implicat când am organizat un meci de baschet în scaun rulant, la care mi-au făcut onoarea să accepte să participe nişte oameni cu suflete de aur, motiv pentru care le mulţumec (se ştiu ei cine sunt) şi pe această cale. Uite, şi acum mă emoţionez când scriu despre asta…

Sâmbătă, 22 septembrie, de la 10.00, la UNEFS Bucuresti, Str Constantin Noica, nr. 140 (langa Podul Cotroceni), o să mă emoţionez iar. Pentru că am imensa onoare de a fi antrenorul (onorific, vă daţi seama) echipei Twitterers, formată din căpitanul Manafu şi tovarăşii George TomaAndrei StanciuToma Nicolau,Tudor Iacob, care va juca în cadrul evenimentului Sanatate prin Sport cu o echipă de la Special Olympics şi o serie de corporatişti “furioşi”.

Vă invit să veniţi şi voi alături de băieţi, ca să le facem o galerie corespunzătoare :)

4 comentarii la “Iar o să mă emoţionez la evenimentul ăsta… Şi vă vreau alături de mine :)

  1. Ovidiu Militaru Răspunde

    Vin, bre!

  2. Anda Răspunde

    observ ca te-ai emotionat chiar din titlu: „va va vreau”:D Mult succes la meci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: