Când deschizi larg ochii sufletului, sufletul îți ajută ochii să vadă frumosul din jur

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Încep aceste rânduri prin a mulțumi călduros celor 14 stimabili care au răspuns apelului meu de a alerga un pic (nu mult, doar cât să ne păstrăm zâmbetul pe față :D) în cadrul Happy Moves, powered by Coca-Cola. Sincer vă spun că nu mă așteptam să ne strângem atâția în Echipa lui chinezu, dar tare bine mi-a prins că au venit și că, desigur, ne-am hlizit corespunzător :D

Despre ce am făcut acolo, puteți citi la AnamariaAdriana, DianaMake, Cosmin (listă în curs de actualizare, cred… :D). Eu vreau să vă atrag, cu respect și deosebită considerație, atenția unui aspect. La care m-am gândit în timp ce vedeam zâmbetele de pe fețele participanților la Happy Moves: astfel de inițiative aduc zâmbetul pe fața orașului. Pardon my French, am încercat să evit încărcătura poetică din ce zic, dar nu mi-a ieșit, parol… :D

Acuma, dincolo de poezie sau ceva, ziceți-mi că nu e așa. Spuneți-mi că nu arată cu totul altfel orașul când vezi câteva sute de oameni, îmbrăcați în te miri ce caraghioslâcuri (a fost un cros-carnaval, de aia), hlizindu-se și alergând care cum puteau, făcând caterincă unii de alții și – asta mi-a plăcut maxim! – intrând în vorbă și făcând networking (pardon my romgleza). Spuneți-mi că nu plecați de la un astfel de eveniment mai cu zâmbetul pe buze decât ați venit. Păi da, așa este, nu aveți cum să îmi spuneți că nu este așa!

Sufletului unui oraș nu este dat de oameni – mi-a spus un mare călător odată – ci de modul în care sufletul tău îi înțelege pe oamenii aceia. Mare dreptate există în vorbele astea… Mă rog, dacă stai o lecuță să te gândești la ele, desigur. Căci tu, privitorule, alegi cum să te uiți la niște oameni îmbrăcați în tot felul de costume, care aleargă hlizindu-se, tu decizi dacă să te încrunți că îți stau în cale sau să îi saluți cu gura până la urechi, tu alegi dacă să îți pară rău că nu te-ai vârât și tu printre alergători sau dacă să te bucuri că s-a terminat odată și cu tărășenia asta.

Pentru că, privitorule, orașul arată, de cele mai multe ori, așa cum vrei tu să arate. Pentru că, privitorule, atunci când alegi să te uiți la lucrurile frumoase care se întâmplă, orașul este mai frumos. Pentru că, privitorule, atunci când deschizi larg ochii sufletului, sufletul îți ajută ochii să vadă frumosul din jurul tău :)

Da, știu, puteți să huliți, am dat-o pe de asta de coracon. Doar că tare bine m-am simțit alături de simpaticii din Echipa lui chinezu la Happy Moves. Toată atmosfera de acolo a fost una tare faină. Și m-a făcut să îmi placă un pic mai mult Bucureștiul. Ceea ce, în zilele și în vremurile noastre, nu este deloc puțin lucru :)

happy moves echipa

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Când deschizi larg ochii sufletului, sufletul îți ajută ochii să vadă frumosul din jur”

  1. Pingback: De ce vă recomand să trageți o fugă până la Happy Moves Mamaia

  2. Pingback: Leapşa Liebster sau cum poţi descoperi bloguri tinere, dar faine | Colorez Tăcerea

  3. Pingback: Coca-Cola Happy Moves vine la Roaba de cultură

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)