Veste bună: Aparatul de dializă pentru Spitalul Marie Curie a fost achiziționat!

Dragilor, așa fericită sunt când vă dau o veste din aceasta, de nici nu vă imaginați! Mai țineți minte când vă spuneam că un medic de la Marie Curie, alături de fundația Genesis Collegiate și mulți alți oameni inimoși, luptă pentru achiziționarea unui aparat de dializă pentru copiii născuți prematur?

Ei bine, Gala Genesis For Life a avut loc chiar ieri și suma necesară achiziționării aparatului, s-a strâns. Dacă asta nu e veste minunată, nu știu ce altceva ar putea fi! :)

Ieri a avut loc a cincea ediție a Genesis for Life, eveniment caritabil al Fundației Genesis Collegiate. Anul acesta, fundația s-a alăturat din nou eforturilor medicului Cătălin Cîrstoveanu, șeful secției de terapie intensivă neonatologie de la Spitalul Marie Curie, pentru a strânge 20.000 de euro, suma necesară achiziționării unui aparat revoluționar de dializă pentru copiii născuți prematur.

În urmă cu două săptămâni, doctorul Cîrstoveanu și echipa sa au realizat o premieră medicală mondială: viața lui Cristian, un bebeluș de câteva luni, a fost salvată prin dializă hepato-renală realizată cu ajutorul acestui aparat, care a putut ajunge în secție datorită eforturilor celor de la Genesis și ale importatorului, încă înainte de a fi achitat integral.

In urma unei campanii de strangere de fonduri pe contul Galantom realizata de Genesis si a evenimentului de aseara, s-a strans intreaga suma de 20.000 de euro pentru cumpararea aparatului.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Veste bună: Aparatul de dializă pentru Spitalul Marie Curie a fost achiziționat!”

  1. Pingback: Sunt convinsă că sigura șansă de a schimba lucrurile în această lume este educația

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)