Se luptă pentru a ajuta copiii născuți prematur să supraviețuiască. Hai să ne implicăm și noi!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Secția de neonatologie a Spitalului Marie Curie are mare nevoie de un aparat de dializă pentru copiii născuți prematur.

Pentru a rezolva această lipsă, medicul Catalin Cirstoveanu luptă să strângă cei 20.000 de euro necesari achiziționării aparatului, iar Fundația Genesis Collegiate îl sprijină:

Genesis s-a alaturat proiectelor medicului Cirstoveanu ori de cate ori a avut ocazia. In anul 2011 am reusit sa strangem peste 15.000 de euro pentru achizitionarea unui aparat de scanare venoasa dedicat copiilor prematuri, care probabil a salvat sute de vieti prin includerea sa in baza materiala a sectiei de neonatologie de la Marie Curie. Anul acesta dorim sa ne implicam intr-un nou proiect al medicului Cirstoveanu, cel de achizitionare a unui aparat de dializa pentru copii de sub 2 kg.

De asemenea, pe site-ul genesis.galatom.ro există posibilitatea de a face donații sau de a susține această cauză ca fundraiser.

Nu în ultimul rând, trebuie să vă spun despre Gala Genesis For Life, care va avea loc pe data de 17 iunie 2015. Scopul acestui eveniment, gazduit de Ambasada Italiei, sub Inaltul Patronaj al Excelentei Sale D-nul Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei la Bucuresti, este să se strângă întreaga sumă de 10.000 de euro pentru aparatul de dializă despre care tocmai v-am povestit.

Cei mai importanti producatori de vinuri din Romania vor fi prezenti la eveniment, prin sprijinul deosebit al Somelierului de talie internationala MarinelaArdelean.

Invitati speciali ai serii caritabile “Genesis for Life” sunt pianistul Mircea Tiberian si cantareata Nadia Trohin. Pianistul si compozitorul Mircea Tiberian este unul dintre cei mai apreciati muzicieni romani si a concertat alaturi de nume sonore ale jazz-ului, de la Larry Coryell la Herb Robertson si Ed Shuller. Nadia Trohin, una dintre cele mai promitatoare voci ale jazz-ului romanesc face parte din 2011 din proiectul „La margine de Bucuresti”, combinatie unica de muzica romanească interbelica si jazz, conceput de catre Mircea Tiberian.

Confirmarea prezentei la evenimentul organizat in 17 iunie se va face prin achitarea unei sume minime de 250 de lei.

Cum vă spuneam, se luptă pentru copiii născuți prematur. Hai să ne implicăm și noi așa cum putem. :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Se luptă pentru a ajuta copiii născuți prematur să supraviețuiască. Hai să ne implicăm și noi!”

  1. Pingback: Premieră medicală la Marie Curie - Cristian China Birta

  2. Pingback: Veste bună: Aparatul de dializă pentru Spitalul Marie Curie a fost achiziționat! - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)