Motive să mergeți la Târgul de Inițiative Cetățenești în acest weekend

Târgul de Inițiative Cetățenești, organizat de Cere Participare, ajunge anul acesta la cea de-a doua ediție și va avea loc pe data de 20 iunie, orele 16.00-20.00 ,la Grădina Verona din București.

  1. Marele motiv pentru care ar trebui să ajungeți la eveniment este că veți întâlni bucureșteni obișnuiți, care și-au propus să schimbe orașul în bine și luptă cu autoritățile pentru a reuși.  
  2. De asemenea, veți afla ce se întâmplă în cartierul în care locuiți și veți putea să vă implicați și voi activ pentru a mișca lucrurile într-o direcție bună.
  3. Copiii vor putea participa și ei la un atelier organizat de Asociatia Komunitas, special pentru ei.
  4. Se va lansa și un ziar – Cetățenește-te! – de către grupurile prezente la eveniment.

Grupurile care se vor prezenta sunt: Asociatia Salvati Cartierele Damaroaia si Bucurestii Noi, Cetatean Sector 3, Cruciada Locatarilor, Grupul „Initiativa Favorit”, Grupul Salvati Parcul Drumul Taberei, Grupul Luptam pentru Aleea Lunguletu, Grupul Initiativa Civica Tudor Vladimirescu, Grupul de Initiativa Civica Lacul Tei, Grupul de Initiativa Floreasca, Grupul Salvati Parcul Tineretului, Incotroceni – Oameni, Idei, Povesti, Initiativa Prelungirea Ghencea, Lupta pentru strada ta, Youth Voice Romania.

În afară de motivele enumerate mai sus, sunteți așteptați cu multe alte surprize, de care puteți avea parte – nu-i așa? – doar dacă decideți să mergeți la Târgul de Inițiative Cetățenești.  :)

Targ

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)