Motive să mergeți la Târgul de Inițiative Cetățenești în acest weekend

Târgul de Inițiative Cetățenești, organizat de Cere Participare, ajunge anul acesta la cea de-a doua ediție și va avea loc pe data de 20 iunie, orele 16.00-20.00 ,la Grădina Verona din București.

  1. Marele motiv pentru care ar trebui să ajungeți la eveniment este că veți întâlni bucureșteni obișnuiți, care și-au propus să schimbe orașul în bine și luptă cu autoritățile pentru a reuși.  
  2. De asemenea, veți afla ce se întâmplă în cartierul în care locuiți și veți putea să vă implicați și voi activ pentru a mișca lucrurile într-o direcție bună.
  3. Copiii vor putea participa și ei la un atelier organizat de Asociatia Komunitas, special pentru ei.
  4. Se va lansa și un ziar – Cetățenește-te! – de către grupurile prezente la eveniment.

Grupurile care se vor prezenta sunt: Asociatia Salvati Cartierele Damaroaia si Bucurestii Noi, Cetatean Sector 3, Cruciada Locatarilor, Grupul „Initiativa Favorit”, Grupul Salvati Parcul Drumul Taberei, Grupul Luptam pentru Aleea Lunguletu, Grupul Initiativa Civica Tudor Vladimirescu, Grupul de Initiativa Civica Lacul Tei, Grupul de Initiativa Floreasca, Grupul Salvati Parcul Tineretului, Incotroceni – Oameni, Idei, Povesti, Initiativa Prelungirea Ghencea, Lupta pentru strada ta, Youth Voice Romania.

În afară de motivele enumerate mai sus, sunteți așteptați cu multe alte surprize, de care puteți avea parte – nu-i așa? – doar dacă decideți să mergeți la Târgul de Inițiative Cetățenești.  :)

Targ

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)