Premieră medicală la Marie Curie

Vă spuneam zilele trecute că Spitalul Marie Curie are nevoie de un aparat pentru dializă pentru copiii născuți prematur.

Momentan, aparatul este în spital, dar numai de împrumut și, iată că primul caz  a fost soluționat de către medicul Cîrstoveanu:

Medicul Cătălin Cîrstoveanu și Fundația Genesis Collegiate au inițiat un nou proiect de strângere de fonduri pentru achiziționarea unui aparat de dializă care ar putea salva viețile copiilor născuți prematur. Acest aparat, în valoare de 20 000 de euro, este deja în secția de neonatologie, prin bunăvoința importatorilor care înțeleg nevoia urgentă a medicului de a studia cum funcționează.

La Spitalul Marie Curie a ajuns, în stare foarte gravă, un bebeluș care avea complicații renale si hepatice, primul caz de acest fel din lume care a fost salvat de doctorul Cîrstoveanu cu ajutorul acestei tehnici revoluționare.

IMG_0348

Înțelegeți, așadar, câtă nevoie spitalul de acest aparat. Așa de mare că fiecare donație este importantă pentru a se reuși strângerea sumei de 20.000 de euro pentru dispozitivul care salvează vieți. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.