Ruxandra Marin este noul director de Strategie și Dezvoltare Oxygen PR

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cum zilele astea am fost pr coclauri cu familionul și cum mie nu îmi place să amestec foarte tare feng shuiul de mers cu ai mei cu feng shuiul de stat pe mail prea mult :D, am un quintal de mailuri pe care le citesc acum, când sunt în drum către Craiova, pentru că TRADEM.

Unul din mailurile care mi-a căzut bine este cel în care am aflat că Ruxandra Marin este noul director de Strategie și Dezvoltare al agenției Oxygen PR. Mi-a picat bine pentru că m-am bucurat pentru Ruxandra, cu care am colaborat foarte bine în acești ani. Mă rog, ne-am mai înțepat noi, căci așa e meserie :D Dar, una peste alta, este unul din oamenii cu care am colaborat cel mai bine.

Felicitări, Ruxandra, așteptăm berea de rigoare, ca să udăm noua carte de vizită :D

Ruxandra Marin

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)