De ce scriu și eu despre Eurovision

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Știu că sunt aici mulți fani Eurovison și cu această ocazie îi felicit pe băieții de la Voltaj care s-au calificat în finala de la Viena! Succes și în finală, bineînțeles! :)

Dar nu de asta scriu eu astăzi  despre Eurovision, ci pentru a vă spune care este treaba cu videoclipul melodiei „De La Capăt”.

Nu știu cât de atent l-ați urmărit, dar e interesant să aflați că, trupa Voltaj, împreună cu regizorul Sabin Dorohoi vor să atragă atenția asupra dramei copiilor rămași acasă atunci când părinții se văd nevoiți să muncească în străinătate.

Tocmai de aceea piesa „De La Capăt” a fost montată pe imaginile scurtmetrajului „Calea Dunării”:

Filmul își dorește să tragă un semnal de alarmă pentru părinții care-și lasă copiii acasă și pleacă în străinătate, la muncă, pentru a le asigura acestora un trai mai bun și a fost premiat și la prestigiosul festival de film de la Palm Springs, anul trecut. Din distribuţie fac parte, alături de copiii Răzvan Schinteie şi Serena Stanciu, Constantin Dinulescu, actor al Teatrului Naţional din Bucureşti şi actriţa lugojeană Ileana Căprariu.

Filmul este produs de Western Transylvania Studios, singura casã de producţie din vestul țãrii şi regizat de Sabin Dorohoi, bãnãţean la origine, realizatorul celebrelor videoclipuri “Happy” din Reşiţa, Caransebeş, Bocşa, Herculane şi Anina. Sabin Dorohoi este laureat al peste 35 de nominalizãri şi premii internaţionale. Din cele treisprezece  filme de scurtmetraj realizate, ultimele cinci (“Ghela” , “Visând la Galapagos” , “Clopotul”, “Fata din Transilvania” şi “Calea Dunãrii”) i-au adus cele mai multe distincţii internaţionale la festivaluri precum: Palm Springs, Reykjavic, Geneva, Chicago, TIFF, Roma, Regensburg, Sardenia şi Festivalul de film Est European din Hollywood. 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)