Foarte bună campania #EatThis a lui Adi Hădean împotriva fumatului!

Dragilor,

Vă rețin atenția pentru câteva minute (mă rog, cale cam cât ați fuma o țigară, dacă înțelegeți ce vreau să zic…) pentru a vă spune despre campania #EatThis a lui Adi Hădean, pe care o și laud corespunzător. Căci e foarte bună, zic. Pentru că, pe scurt, își propune să interzică fumatul în locurile unde se servește masa.

Știu că unii dintre voi sunteți fumători. Treaba voastră, plămânii voștri. Dar atunci când suntem la masă, undeva într-un loc public, e nașpa rău să te dedai la îmbucături printre rotocoale de țigară. Foarte nașpa.

Desigur, ați putea spune ”păi du-te și tu în locuri în care nu se fumează”. Ceea ce oricum fac, mulțumesc frumos. Dar mă puteți acuza că aș vrea să fie cât mai multe astfel de locuri? Nu cred. Ba chiar aș paria că nu mă puteți acuza câtuși de puțin :)

Ideea cu campania lui Adi este să transmită un mesaj patronilor și administratorilor de crâșme (o spun #cudrag, mie chiar îmi place cuvântul ăsta) unde se mănâncă. Pentru că Adi face un apel către ei pentru a se înscrie în campanie și pentru a adopta o zi de NO smoking în localul lor.

Vă rog să dați și voi o mână de ajutor acestei ințiative. În ideea că o să audă cât mai multă lume despre ea și, desigur, o să presteze corespunzător. Vă mulțumesc.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Foarte bună campania #EatThis a lui Adi Hădean împotriva fumatului!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)