Foarte bună campania #EatThis a lui Adi Hădean împotriva fumatului!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragilor,

Vă rețin atenția pentru câteva minute (mă rog, cale cam cât ați fuma o țigară, dacă înțelegeți ce vreau să zic…) pentru a vă spune despre campania #EatThis a lui Adi Hădean, pe care o și laud corespunzător. Căci e foarte bună, zic. Pentru că, pe scurt, își propune să interzică fumatul în locurile unde se servește masa.

Știu că unii dintre voi sunteți fumători. Treaba voastră, plămânii voștri. Dar atunci când suntem la masă, undeva într-un loc public, e nașpa rău să te dedai la îmbucături printre rotocoale de țigară. Foarte nașpa.

Desigur, ați putea spune ”păi du-te și tu în locuri în care nu se fumează”. Ceea ce oricum fac, mulțumesc frumos. Dar mă puteți acuza că aș vrea să fie cât mai multe astfel de locuri? Nu cred. Ba chiar aș paria că nu mă puteți acuza câtuși de puțin :)

Ideea cu campania lui Adi este să transmită un mesaj patronilor și administratorilor de crâșme (o spun #cudrag, mie chiar îmi place cuvântul ăsta) unde se mănâncă. Pentru că Adi face un apel către ei pentru a se înscrie în campanie și pentru a adopta o zi de NO smoking în localul lor.

Vă rog să dați și voi o mână de ajutor acestei ințiative. În ideea că o să audă cât mai multă lume despre ea și, desigur, o să presteze corespunzător. Vă mulțumesc.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Foarte bună campania #EatThis a lui Adi Hădean împotriva fumatului!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)