Cum a zdruncinat camera de pe Samsung Galaxy S6 iPhone-istul din mine

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Încep raportul meu din Drumul Vinului prin a vă spune concluzia principală cu care am rămas după acest tur: dacă Samsung o să integreze pe Note 5 (care cică apare în toamnă) camera care este acum pe Galaxy S6 și dacă Apple nu scoate un iPhone care să mă impresioneze profund, o să fac marea trecere. Deși sunt de când mă știu iPhoneist. Și, de felul meu, sunt cam conservator. Dar, vorba aia, vine o vreme în viața iPhoneistului când are niște dubii mari de tot… Cam cum am pățit eu prima dată cu Note 3, îndoială care mi-a fost masiv întărită de testul cu Galaxy S6 despre care vă raportez mai jos.

Am acceptat invitația Samsung de a merge pe Drumul Vinului pentru că 1. vin, desigur :)) 2. chiar eram curios să văd cum performează camera telefonului, mult lăudată de unii, în care am încredere cosrepunzătoare. Așa că am pornit la drum. Menționez că focusul în ce vă zic mai jos este pe poze, nu pe turism :))

Prima oprire a fost la SERVE, unde ghid ne-a fost oenologul Aurel Rotarescu. Tare mi-a plăcut de stimabil cu cât drag vorbea despre ce face… Dar să nu înțelegeți că avea un stil de ăla exuberant și pus pe vânzare, cum ar veni. Ci cumpătat, alegându-și vorbele cu care, firește, ne lovea la fix :)) Am fost un pic în podgorie să vedem strugurii la lucru, cum ar veni, după care am făcut o tură prin fabrică (hai să îi zicem așa :D), dar numai ca să ajungem la punctul de bază al deplasării: degustarea! Mai jos aveți pozele pe care le-am făcut. Cu un Galaxy S6, desigur.

Și, ca să vedeți cum filmează Galaxy S6, vă dau și un film depre altoirea viței de vie :)

Al doilea punct de pe traseu a fost Crama Urlățeanu, unde am degustat niște vinuri Halewood și unde am și mâncat. Apropo, recomand Crama pentru o ieșire cu mâncare și degustat de vinuri, pentru că este într-un mare fel, după cum puteți vedea din fotgrafiile de la fața locului.

Și, desigur, filmul de rigoare de la locul faptei :D

Ultima oprire a fost Lacerta. Cele mai frumoase peisaje ale turului le poți face de pe dealul unde este cocoțată crama. Le puteți vedea în imaginile de mai jos. Cert este că m-aș mai duce acolo doar ca să stau lejer lângă un pahar de Cuvee IX (excelent cupaj!) și să mă relaxez uitându-mă în zare… :)

Aveți și un film pe care nici să mă bateți nu știu de ce l-am făcut așa :))

Am mai făcut un pit stop la Conacul Bellu, chiar o surpriză foarte plăcută. Mai puțin plăcut a fost faptul că nu am fost lăsați să facem poze în interior, ceea ce mie mi se pare… Dar să lăsăm nervii și să vă recomand, dacă sunteți în zonă, să dați un ochi, e chiar frumos acolo.

Cam asta a fost, pe scurt, căci știu că sunteți cam ocupați. Sau, mă rog, eu sunt ocupat. Sau, mă rog, toți suntem niște ocupați :)) Oricum pregătesc o secțiune nouă pe blog și acolo o să vin cu detalii mai turistice, ca să zic așa :)

Au mai scris colegii Dan și Radu.

Vă pupează tata chinezu!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Cum a zdruncinat camera de pe Samsung Galaxy S6 iPhone-istul din mine”

  1. Destul de tarziu, maestre. Si eu am fost iPhone-ist pentru o luuunga perioada de timp dar am facut trecerea inca de la lansarea lui Note 4, telefon pe care il am si acum!

  2. Pingback: De ce ai recomanda unui prieten Samsung Galaxy S6?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)