Marks & Spencer Food, în premieră pe piața din România

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

De astăzi, avem posibilitatea să cumpărăm alimente de la un nou brand: Marks & Spencer Food, introdus cu ocazia deschiderii celui mai nou magazin de articole vestimentare și produse alimentare din centrul comercial Plaza Romania din București.

Noul magazin se întinde pe o suprafață de 1.600 de metri pătrați şi oferă produse alimentare şi vinuri de calitate în cadrul secţiunii Food, în completarea colecțiilor de îmbrăcăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii, recunoscute pentru calitatea lor excepțională. Noul magazin M&S din Plaza Romania are la bază cel mai nou concept de design al retailerului, creat special pentru a oferi clienților o experiență deosebită de shopping, confort și inspirație.

Lansarea Marks & Spencer Food pe piața din România este rezultatul cererii tot mai mari pe plan internațional pentru divizia de produse alimentare a companiei. La momentul actual, Marks & Spencer Food este prezentă în peste 30 de ţări din întreaga lume. Deschiderea magazinului Marks & Spencer din Plaza Romania face parte din strategia retailerului de a îmbogăţi experienţa de shopping a clienților din București. Tot în această lună, M&S va mai deschide un magazin de îmbrăcăminte și produse alimentare, cu o suprafață totală de 1.650 de metri pătrați, situat în centrul comercial Mega Mall, din estul capitalei. De asemenea, în această toamnă retailerul va extinde și moderniza unul dintre magazinele existente în București, astfel încât prin finalizarea acestor proiecte, suprafața totală de retail a M&S în România va crește cu 30%.

Cât despre ceea ce putem cumpăra de la noul magazin Marks & Spencer Food, vă prezint lista detaliată:

Secțiunea M&S Food din interiorul magazinului situat în Plaza Romania se întinde pe o suprafață de 60 de metri pătrați  şi pune la dispoziţia clienţilor peste 600 de tipuri de produse M&S de calitate, care dovedesc expertiza companiei  în segmentul alimentar. Printre categoriile de produse prezente la raft se numără:

  • Best of British – gama include produse tradiționale britanice speciale, cum ar fi fursecuri, gemuri, marmelade și ceaiuri English Breakfast.
  • Produse de cofetărie și cadouri – gama de dulciuri include produse precum Percy pigs, carameluri fine, batoane de ciocolată elvețiană, trufe de ciocolată belgiană, ideale pentru gustări zilnice sau pentru a le oferi cadou pentru ocazii speciale.
  • Produse de lux și biscuiți – o selecție extinsă de prăjituri, biscuiți vienezi și ciocolată, turte cu ghimbir, biscuiți Blueberry Puffs, perfecte pentru ocazii speciale sau pentru o gustare de zi cu zi.
  • Aperitive – gustări delicioase, cum ar fi alune, chipsuri și tortillas, care pot fi servite alături de cei dragi.
  • Articole de băcănie – gama de produse include o selecție extinsă de paste și sosuri pentru paste, dressing-uri pentru salate, condimente pentru mâncăruri exotice, supe și conserve cu carne de vită, pui, ton și somon, precum și o diversitate de cereale pentru micul dejun.
  • Vinuri – această gamă include o selecție de vinuri premiate din întreaga lume.
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Marks & Spencer Food, în premieră pe piața din România”

  1. Pingback: La mulți ani, Marks & Spencer! - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)