Cam astea sunt cele mai bune oferte Vodafone de Sărbători (P)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragilor,

Vreau să vă mulțumesc pentru foarte frumosul playlist #reascultare, pe care l-am făcut pe baza recomandărilor voastre. Îl puteți asculta mai jos, chiar vă recomand, mie mi-a picat foarte bine să văd că cei care îmi faceți onoarea să mă citiți, aveți gusturi atât de faine și de apropiate de gusturile mele :) Vă mulțumesc, deci.

Vreau să vă urez să aveți parte de niște Sărbători frumoase și minunate, din care – vă rog eu frumos, da? :) – să nu lipsească nicicum muzica. Pentru că, dacă sunteți așa cum sunt eu, știți că nici o sărbătoare nu este cu adevărat SĂRBĂTOARE fără muzică. Viața nu are cum să fie sărbătoare fără muzică, dacă îmi periteți să o dau în filosofii de astea mai de la peluză, dar în care cred cu toată tăria mea :) Căci pentru mine muzica este sărbătoare. Permanentă :)

Ascult muzică aproape tot timpul. Când nu fac altceva, desigur :)) Ideea este că abia aștept un moment de răgaz în care să îmi pun căștile pe urechi și să mă las lovit acerb de muzica ce-mi place mie. Și, cum viața asta a mea e o agitația permanentă, mi-am făcut un obicei: merg foarte mult pe jos, momente în care, v-ați prins, ascult muzică :) Și știți cum se adună albumele? Unul după altul, de mă și mir că reușesc să ascult atâta :))

De unde ascult muzică? De regulă de pe Zonga. Serviciu pe care îl recomand foarte tare, căci îl folosesc la greu. Îmi place, așa ca exemplu zic, să mă uit odată la câteva zile la ultimele albume apărute și nu există să nu fie vreo 2 care îmi fac cu ochiul. Așa că mă pun și ascult. Deci, bref, este un serviciu care mie îmi este foarte util.

Vă zic de Zonga și pentru că vreau să vă anunț oferta Vodafone din perioada asta, ofertă din care Zonga face parte. Și pe care ofertă v-aș invita să o vedeți din perspectiva sintagmei ”muzică nelimitată cu internet nelimitat”. Desigur, după cum puteți vedea, oferta presupune mai mult de atât, doar că pe mine asta mă coafează, dacă îmi permiteți,drept pentru care vorbesc pentru prima dată despre Zonga la ofertă, cum ar veni:

  • Abonamentele RED 25, RED 39 si RED 59 permit, tot pe intreaga perioada contractuala, acces gratuit la Zonga Premium, ce ofera atat continut local, cat si international.
    • Zonga, primul serviciu romanesc care ofera un extins continut muzical, include acum peste 27 de milioane de melodii si pune la dispozitia utilizatorilor albumele a peste doua milioane de artisti romani si straini.
    • Zonga a inregistrat o crestere a ratei de utilizare a aplicatiei pentru mobil de peste 20% in decembrie 2014, iar ascultarile pe mobil, in special pe smartphone-urile cu Android, au inregistrat o crestere 65%, la sfarsitul anului 2014.

În plus:

  • abonamentele cu smartphone sau tableta din portofoliul Vodafone Romania, de la Smart 9 la RED 19, ofera acces gratuit la muzica romaneasca, in aplicatia Zonga powered by Vodafone, timp de doi ani.

Și, pentru că vorbim despre internet nelimitat, vă dau informația esențială despre Bonusul Nelimitat: este disponibil pentru toți utilizatorii care semnează sau prelungesc un abonament Easy, Smart sau RED pentru smartphone-uri, precum și un abonament de internet mobil, pentru laptop-uri și tablete. Bonusul de internet nelimitat este gratuit și este valabil 4 luni pentru toate abonamentele RED, respectiv 2 luni pentru abonamentele Easy si Smart, începând cu 7 Euro/ lună, precum și pentru abonamentele de internet mobil.

Vă mai dau o informație, care cred că se pupă cu ideea de muzică nelimitată cu internet nelimitat, căci, nu-i așa, pentru a te bucura de așa ceva ai nevoie și de un smartphone. Iar la Vodafone unele smartphonuri costă fix 0 lei. Spre exemplu, Samsung Galaxy Core Prime, unul dintre cele mai bine vândute smartphone-uri 4G, este disponibil exclusiv la Vodafone la prețul de 0 Euro, cu abonamentul RED 19, prin programul 4G Smart BuyBack. Și noul LG Leon 4G poate fi achiziționat la pretul de 0 Euro cu abonamentul Smart 15, pe doi ani, prin programul 4G Smart Buyback.

Iar utilizatorii care doresc sa achiziționeze o tabletă pot opta pentru pachetul promoțional Samsung Galaxy Tab 4 10.1, cu avans 0 Euro, împreuna cu abonamentul Smart Net 10, pe doi ani, plus o rată lunară de 9 Euro.

Vă reamintesc (pentru că tot am scris despre asta) că Vodafone Romania a fost certificată pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date şi telefonie mobilă, adică asta este un argument în plus pe partea despre care vă spuneam adică ”muzică nelimitată cu internet nelimitat”. Bref, cu abonamentele astea poți asculta muzică la greu, să ai streaming bun pe YouTube, fără întreruperi, viteză de top, adică să te bucuri de muzică, spus pe românește. Ceea ce vă doresc, repet, să faceți în perioada Sărbătorilor. Și în perioada dintre Sărbători, cum ar veni :))

Acestea fiind zise, mai trebuie să vă spun că am desemnat câștigătorii provocării #reascultare, despre care v-am spus mai sus. Și am făcut-o prin tragere la sorți pe random.org (am filmarea – martor la cerere, dacă doriți). Aceștia sunt: macanta, edygrius și Ilie Alina. Felicitări câștigătorilor și mulțumiri tuturor participanților, țineți aproape, căci mai fac de astea :) Câștigătorii o să fie contactați pe mailul cu care au comentat, ca să vedem cum să le trimit premiul.

Și acum playlistul promis, realizat integral din recomandărilor voastre. Enjoy :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)