Vreau să știu care este cea mai bună piesă de hip hop ever. Vă băgați la propuneri?

Când am scris despre ”Black Messiah” al lui D’Angelo and The Vanguard că m-au spart instrumentiștii cât de bine sună, dar că partea vocală m-a iritat groaznic, stimabila Pyuric (o simpatică dincolo de spusul cuvintelor :D) a sărit în sus și de acolo de la înălțime s-a uitat (cum altfel?) superior la mine. Cred că și-o fi zis (dacă avea barbă ziceam fix așa: în barba ei :D) ”aoleo și chinezu ăsta bătrân și conservator și retrograd mai este…” :))

Anyway, eram zilele trecute la Labirintul McDonald’s și m-am întâlnit cu ea. Și din vorbă în vorbă iar aducem aminte de faza că nu mi-a plăcut albumul ăla, la care ea zice ”trebe să îți trimit ceva, să văd dacă îți place”. Și mi-a trimis piesa de mai jos.

Bre, de ce să mint, asta chiar mi-a plăcut. Dar nu în sensul să mă apuc să ascult tot albumul sau ceva. Ci, mai degrabă, că nu mi-a displăcut :)) Căci, am mai spus-o și o repet, am io treabă cu genul cum are un tubercul treabă cu un tranzistor :D Dar fac eforturi să ies din zona mea de confort. Căci așa îmi pare omenește posibil, ca să zic așa.

Drept pentru care vă provoc să îmi spuneți care este cea mai bună piesă de hip hop ever. Puteți să îmi ziceți mai multe, dacă nu vă puteți decide, că io promit să le ascult pe toate. Vă cer asta în ideea că, poate, dacă ascult the creme de la creme of the hip hop, o să se lege ceva amiciție între je și acest stil. Căci altfel cred că rămânem cu unfriend-ul dat pe viață… :))

DSC_0610

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Vreau să știu care este cea mai bună piesă de hip hop ever. Vă băgați la propuneri?”

  1. Nu exista asa ceva! Fiecare piesa e buna in functie de starea pe care o ai. Iti recomand totusi sa asculti artisti romani, dintre cei care nu prea apar pe la tv, mie imi pare ca ei sunt mai aproape de „miezul problemei”.

  2. Breh, ca sa asculti la creme trebuie sa o iei o tara inapoi vreo 25-30 de ani. Si bagi si tu o ureche in Sugar Hill Gang – Rappers Delight; niste Afrika Bambaataa, o tara de Grandmaster Flash (The Message), Newcleus – Jam on it – asa ca sa-ti dai seama de unde a aparut grozavia. Dupa care vii spre anii 90 si bagi un LL Cool J – Mamma Said; NWA – fuck the police, Gang Starr – Mass Appeal, Digital Underground – Humpty Dance – ca sa ai si niste variatie. Mai pui un strop de Public Enemy – Fight the Power … dupa care poti sa sari vreo 15 ani sa ajungi la Eminem – desi ratezi fix ce a fost creme de la creme… adica boom bap era. Well, cand ai chef de o bere iti povestesc eu cat vrei despre asta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)