Care vă băgați la o ”Șuetă pe bicicletă” sâmbătă în Herăstrău?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Chestiunea este în felul următor: sâmbătă, 21 martie, Asociația Green Revolution și Raiffeisen Bank vă invită  la “Șuetă pe Bicicletă”, la ora 10:00, la centrul Aviatorilor (ăla de la Piața Aviatorilor), la deschiderea oficială a noului sezon I’Velo 2015.

Despre I’Velo știți deja, nu aveți cum să nu știți. Bicicletele alea galbene pe care le vedeți peste tot. Și care – am rămas cu gura căscată când am auzit asta – au purtat vreo 2 milioane (dap, ați citit bine, 2 milioane) de oameni în ultimii ani. O să revin asupra chestiune, căci m-a cam prins istoria acestui proiect, recunosc.

Până atunci, însă, vă raportez cam ce o să se întâmple la șueta pedaliferă, ca să îi zic așa, de sâmbătă. Dau cuvântul organizatorilor:

Ne-am pregatit cu cafea aburinda, dulciuri minunate cu biciclete, de la Brioserim.ro, cu povesti despre planurile noastre din acest an, tombola cu premii oferite de Fabulous Baskets si alte surprize. Iar toate acestea, alaturi de oameni frumosi si pe un fundal cu muzica buna adusa de prietenii nostri de la Biciclop. Va asteptam in numar cat mai mare sa facem prima plimbare pe bicicleta din acest an si promitem sa pedalam prin oras, cu voiosie, zambete si sonerii de bicicleta. Si daca nu ai o bicicleta a ta, fii fara grija, iti dam noi una galbena si naravasa, in limita stocului disponibil.

Vă urez distracție plăcută. Pentru că eu o să vă fac cu mâna din Cluj-Napoca, unde prestez tot pe sistem sportiv la Trofeul Carpați :D

Cover FB Sueta pe bicicleta

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)