De ce are nevoie Chef Florin Dumitrescu de site/blog?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Exact la întrebarea asta m-am gândit când am primit invitația de a participa la evenimentul de lansare al siteului florindumitrescu.ro. Fix la asa: de ce are nevoie omul ăsta de un site/blog? Și de ce, în loc să îi dea drumul pe șestache, așa cum fac cei mai mulți, ține să facă un eveniment din asta? Numai dacă – mi-am răspuns singur – chiar crede că siteul/blogul este important pentru el și nu o să fie ca în bancul ăla cu calul orb, surd și șchiop adus în târg nu ca să fie vândut, ci ca să fie făcut de rusine.

Florin Dumitrescu (1)Mânat de aceste întrebări (vorba vine, nu sunt genul să mă frământ pe ceva ce nu ma atinge direct), m-am dus la evenimentul de lansare, chitit pe o singură dorință (hai să îi zic obectiv, că sună mai profi): să văd dacă Florin Dumitrescu cel care mă enervase pe la tv cu stilul său de Gusteau căruia i s-a oțetit ciorba sau ceva o să mă enerveze la fel de tare și live, la o gustărică și la un vinuleț. Eram, așadar, pregătit să trollez nițel personajul.

Doar că vitejia mi-a ținut până am început să povestesc cu Florin. Și am văzut că, da, are ceva din alura aia enervantă cu care călca pe aspirațiile (ridicole ale unora, să fim serioși) pretendenților la lingura de platină sau ceva. Doar că, văzută live de ochii unuia ca mine, pentru care aroganța înseamnă doar un motiv de a arăta că ai cu ce să te lauzi :D, această alură nu mai era așa de enervantă. Ba chiar – iar aici chiar m-am enervat un pic pentru că am relaționat așa de bine cu el – am înțeles-o altfel: pasiune pentru ceea ce face. Care pasiune, la fel ca în cazul oricărei pasiuni, dacă este luată un pic la mișto (iar unii concurenți… dă-i pace) te face să te burzuluiești corespunzător.

Bref, Florin Dumitrescu, cel cu care am stat de vorbă mai bine de o oră (avantajat și de faptul că a stat chiar la două scaune de mine la eveniment) este un om cu care – iar asta este ”coronița” pe care o dau nu cu foarte multă sârguință :D – m-aș pune pe degustat, într-o seară, anumite licori bahice, dar numai cu scopul de a avea de ce să ne ținem în timp ce am povesti una, alta :))

Ați putea spune, cei care nu mă știți cu adevărat, că faptul că m-am aflat în fața unui brand atât de mare precum Florin Dumitrescu m-a cam înmuiat. Ați greși la fel de masiv precum greșește un pelican care încearcă să scoată bani de la un bancomat. Căci fazele astea cu mărirea numelui și a personajului sau ceva sunt bune în altă prăvălie, la mine nu merge. Căci io am reușit în cei 40 de ani de viață să îmi dau seama că nu are rost să pierzi vremea să te uiți la eticheta produsului, ca să zic așa. Și că, pe latură umană, dacă omul îți place, apoi nu mai contează tare mult cu ce ”brand” se îmbracă el când iese din casă, cum ar veni. Până la proba contrarie, desigur.

Vă recomand, dacă vreți să vedeți un altfel de Florin Dumitrescu, să citiți asta. Așa, ca idee, zic.

PS Nope, nu am poză cu el. Căci, din cauza faptului că ne-am apucat de povești, am uitat să ne lovim cu sfântu selfie de pus pe facebook… :)) Mă rog, Florin și-a făcut una. Profi omul… :))

10616189_816031831800962_192677106867091186_n

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “De ce are nevoie Chef Florin Dumitrescu de site/blog?”

  1. Desi nu-l cunosc,(l-am vazut doar in reclame la tv-eu ma uit la fotbal, ce pretentiii sa ai de la mine ) sper ca va face ceva gologani.Avem nevoie de el si el de noi.Daca scutura cativa corporatisti la o masa este excelent.Desi sunt foarte zgarciti, cu talentul lui poate ii convinge.Trebuie incurajat! Nu trebuie sa judecam omul dupa ce zice sau cum este la tv.
    Trebuie sa-si stranga si el daca nu are deja echipa de chimisti si sa-i dea drumul la treaba .
    Romania trebuie sa adopte modelul Greciei.”N-avem bani dar avem saltelele pline si soselele bune” .Nu cred ca trebuie sa judecam oamenii dupa ce zic.Este un aspect foarte important.Cine are urechi sa auda si ochi sa vada stie despre ce vorbesc.

  2. Pingback: Cine este vinovat că scriu despre noua colecție C&A pe blogul meu - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)