De ce salut lansarea cinepub.ro

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Îmi place ideea cinepub.ro. Pentru simplul motiv că îmi aduce filme românești la un loc, dar la modul gratuit și legal. Sigur că cei dintre voi, pentru care torentul este de-a dreapta mouseului, nu puteți înțelege un blogger bătrân ca mine, care refuză cu o încăpățânare demnă de o cauză mai bună (știu) să se uite la filme în altfel de condiții decât impecabile. Mă enervează teribil orice film care nu se vede și aude brici, deci nu mă uit la el. Indiferent cât de premiat sau de lăudat este. Mi se rupe de asta, atâta vreme cât nu îl pot vedea în condiții optime. Așa că, firește, nu mă uit.

Aș putea număra pe degetele de la o mână filmele la care m-am uitat ”pe net”. La care m-am uitat pentru că 1. a fost decizie de familie, așa că am strâns din dinți și din bere și am trecut peste tot 2. A trebuit sa umplu niște goluri, adică episoade din game of Thrones (dar doar câteva, când nu am reușit nicicum să mă conectez la hbogo.ro, iar sezonul 3 începea a doua zi). Atât. În rest, nu mă uit. Punct.

Pentru mine faptul că cinepub.ro adună la un loc filmele la o calitate brici înseamnă că deja sunt abonat la canal și că a mă uita la filme românești ”pe net” devine lejer o variantă bună :D Deocamdată nu sunt mult filme, dar trag nădejde că în următoarea perioadă o să fie învălmășeală pe acolo :))

cinepub.ro

cinepub

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “De ce salut lansarea cinepub.ro”

  1. Pingback: Astăzi are loc premiera filmului lui Dan Chișu ”Și caii sunt verzi pe pereți” pe cinepub.ro - Cristian China Birta

  2. Nu stiam de acest website/canal youtube, dar ma bucur foarte mult ca exista. Chiar ma gandeam ca este extraordinar de greu sa gasesti filme romanesti dupa ce au fost in cinema in Romania. De multe ori nici macar pe DVD nu le poti gasi, ceea ce este foarte trist.

  3. Pingback: Care ați zis că nu se întâmplă evenimente culturale în Pantelimon? - Cristian China Birta

  4. Pingback: Cinepub.ro te trimite la TIFF - Cristian China Birta

  5. Pingback: Cinepub, filme românești de calitate gratuit - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)