De ce salut lansarea cinepub.ro

Îmi place ideea cinepub.ro. Pentru simplul motiv că îmi aduce filme românești la un loc, dar la modul gratuit și legal. Sigur că cei dintre voi, pentru care torentul este de-a dreapta mouseului, nu puteți înțelege un blogger bătrân ca mine, care refuză cu o încăpățânare demnă de o cauză mai bună (știu) să se uite la filme în altfel de condiții decât impecabile. Mă enervează teribil orice film care nu se vede și aude brici, deci nu mă uit la el. Indiferent cât de premiat sau de lăudat este. Mi se rupe de asta, atâta vreme cât nu îl pot vedea în condiții optime. Așa că, firește, nu mă uit.

Aș putea număra pe degetele de la o mână filmele la care m-am uitat ”pe net”. La care m-am uitat pentru că 1. a fost decizie de familie, așa că am strâns din dinți și din bere și am trecut peste tot 2. A trebuit sa umplu niște goluri, adică episoade din game of Thrones (dar doar câteva, când nu am reușit nicicum să mă conectez la hbogo.ro, iar sezonul 3 începea a doua zi). Atât. În rest, nu mă uit. Punct.

Pentru mine faptul că cinepub.ro adună la un loc filmele la o calitate brici înseamnă că deja sunt abonat la canal și că a mă uita la filme românești ”pe net” devine lejer o variantă bună :D Deocamdată nu sunt mult filme, dar trag nădejde că în următoarea perioadă o să fie învălmășeală pe acolo :))

cinepub.ro

cinepub

5 comentarii la “De ce salut lansarea cinepub.ro

  1. Claudiu C. Reply

    Nu stiam de acest website/canal youtube, dar ma bucur foarte mult ca exista. Chiar ma gandeam ca este extraordinar de greu sa gasesti filme romanesti dupa ce au fost in cinema in Romania. De multe ori nici macar pe DVD nu le poti gasi, ceea ce este foarte trist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.