Astăzi are loc premiera filmului lui Dan Chișu ”Și caii sunt verzi pe pereți” pe cinepub.ro

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dacă tot am salutat cu un anumit entuziasm apariția cinepub.ro – vă reamintesc, acolo puteți vedea filme și documentare românești legal, gratuit și la super calitate – păi să vă țin la curent, atunci, cu ce mai apare acolo. Astăzi, 5 martie, par egzamplă, de la 20.30, are loc premiera filmului lui Dan Chișu ”Și caii sunt verzi pe pereți”. Tot începând de joi 5 martie, pe lângă filmul lui Dan Chișu, pe platformă mai pot fi vizionate alte două filme, și anume documentarele: COPIII URANIULUI de Adina Popescu și Iulian Ghervas (filmul surprinde cîteva fragmente din viaţa unei mici comunităţi care trăieşte în vecinătatea unei foste mine de uraniu din munţii Apuseni) și CÂNDVA ÎNTR-UN TREN în regia Mădălinei Roșca și a lui Vlad Petri (un experiment extrem de interesant făcut de Mădălina și Vlad care decid să traverseze țara cu trenul de anul nou și să filmeze poveștile celor care acceptă să fie filmați).

Alte titluri disponibile în portofoliul CINEPUB: DOMESTIC (regia Adrian Sitaru), CEALATĂ IRINA (regia Adrian Sitaru), LEGĂTURI BOLNĂVICIOASE (regia Tudor Giurgiu), NISIPURI și MARIA, ambele regizate de Claudiu Mitcu, 24 GALEȚI, 7 ȘOARECI, 18 ANI (regia Marius Iacob) și multe altele.

si caii

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)