În atenția iubitorilor de pisici: ne-ați înfrânt, măh, ne-ați înfrânt!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Nu îmi plac pisicile. Punct. Nu îmi plac de nici o culoare. Nu sunt pisicar nici dacă mă plătiți să fiu. Cred că e ceva cu mine dintr-o viață anterioară, poate mi-am furat-o de la cineva din Egiptul antic sau ceva. Deși, e drept, Candice a reușit să îmi bage niște dubii, când am făcut interviul cu ea. Dar mi-am revenit repede… :))

În ultimii ani, pe măsură ce facebookul își continua neîntrerupt expansiunea în calculatoarele noastre (ca să nu zic mai rău…), am înțeles că pisica, de multe ori, este unitatea de măsură a succesului pe facebook. Dar am refuza principial să fac acest joc. Căci am crezut cu tărie că va trece această modă.

Și chiar părea că a trecut. Dar a fost o părere. Căci atunci când și cei de la Zelist (acești Brutus 2.0…) lansează un produs special – KittyMonitor.net – pentru monitorizarea pisicilor (pe care,vai mie, îl și numesc cel mai relevant serviciu de monitorizare în social media) din online se cheamă că ne-ați înfrânt, măh, iubitori de pisici, ne-ați înfrânt!

Evident, textul de mai sus trebuie luat ca un fel de pamflet. Sau nu…? :D

PS La mulți ani, stimabililor de la Zelist! Și mulțumim pentru serviciile pe care le folosim cu o deșănțare de-a dreptul nonșalantă. Sau cu o nonșalanță de-a dreptul deșănțată, că nici io nu mai știu… :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)