Am intrat în Anul Caprei de Lemn. La mulţi ani chinezeşti, deci :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Eu sunt fatalist convins. Adică sunt 100% sigur că ce ne este scris (undeva, nu ştiu unde şi nici nu am căutat :D) o să ni se întâmple. Dar, în acelaşi timp, sunt şi un activist convins. Adică merg pe principiul, dacă tot o să mi se întâmple, măcar să mi se întâmple cum vreau eu :)) Da, ştiu, este complicat rău sistemul meu de gândire, dar ce vreţi de la mine, dacă eram simplu, eram o ameobă sau ceva :))

Zilele trecute vă spuneam că mi-am pus o dorinţă pentru 2015, când am înălţat un lampion primit de la Wu Xing, cu ocazia Anului Nou Chinezesc. Dorinţa mea a fost una de-a dreptul sfântă: să îmi petrec mult mai mult timp cu familia mea. Şi, pe principiul de funcţionare internă despre care vă spuneam mai sus, o să am grijă să se îndeplinească, fiind pro-activ, combinat cu credinţa că întreg universul o să conspire ca dorinţa mea să se îndeplinească (iertaţi citarea aproximativă a marelui gânditor :D).

Eu nu prea sunt cu horoscoape şi astre şi de astea. Sunt din alt film pentru mine, cum ar veni. Deşi am cunoscut multă lume care mi-a demonstrat că sunt nişte chestii tare interesante, dar numai dacă le faci la nivel profi. Doar că de mine nu se leagă şi pace. E de la mine, cum ar veni :))

Am făcut, totuşi, o căutare pe google ca să înţeleg mai bine ce ne aduce Anul Caprei de Lemn, în care am intrat în urmă cu două zile, conform calendarului chinezesc. Şi am văzut de toate. Şi rele, şi bune (parcă un pic mai multe decât alea rele). De m-au zăpăcit :)) Dar, pe de altă parte, am avut confirmarea că filosofia mea de viaţă în ceea ce priveşte viitorul este bună: dacă tot o să mi se întâmple lucruri, mai bine să mi se întâmple cum le vreau eu :D

Pe parte aşa, mai ştiinţifică, în Anul Caprei de Lemn, se vor produce două eclipse totale de soare (pe 20 martie şi pe 13 septembrie) şi două de lună (pe 4 aprilie şi pe 28 sptembrie). Să nu ziceţi că nu v-am spus şi că aţi fost prinşi nepregătiţi :))

În rest, cum spuneam, eu îmi doresc să petrec mai mult timp cu familia în Anul Caprei de Lemn. Iar evenimentele astea celeste despre care v-am spus sigur o să se întâmple (fatalismul meu în acţiune :D), dar o să ne uităm la ele împreună, ca familie (adică o să se întâmple cum vreau eu :D).

Încă ceva: dacă aţi înălţat şi voi un lampion de la Wu Xing cu ocazia Anului Nou Chinezesc, puneţi poza sau filmarea pe facebook cu htagul #AnulNouChinezescWuXing şi puteţi câştiga nişte premii apetisante: 1.000 lei în preparate chinezești pentru 20 de norocoși.

La mulţi ani chinezeşti, dragilor!

IMG_8068

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Am intrat în Anul Caprei de Lemn. La mulţi ani chinezeşti, deci :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)